Ελένη Τσολάκη σε Έλενα Τσαγκρινού: «Να χαϊδέψω λίγο;» - «Εσύ πότε με το καλό;»

Η αμήχανη στιγμή και η απάντηση της παρουσιάστριας

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ελένη Τσολάκη σε Έλενα Τσαγκρινού: «Να χαϊδέψω λίγο;» - «Εσύ πότε με το καλό;»

Η Έλενα Τσαγκρινού βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής 5 Απριλίου στο πλατό της εκπομπής του OPEN, Πρωινό Σουσού, ώστε να μιλήσει για την εγκυμοσύνη της, για την περιπέτεια που πέρασε πριν καταφέρει να κυοφορήσει το πρώτο της παιδί (δείτε εδώ την εξομολόγηση για την αποβολή της), αλλά και για την καριέρα της.

Η Ελένη Τσολάκη την υποδέχθηκε θερμά και βλέποντας πόσο έχει μεγαλώσει η κοιλίτσα της, θέλησε αμέσως να την χαϊδέψει. Τότε η τραγουδίστρια την ρώτησε πότε σκέφτεται να κάνει και εκείνη το δικό της παιδάκι, με την παρουσιάστρια να ξαφνιάζεται.

Η αμήχανη στιγμή ανάμεσα στην Έλενα Τσαγκρινού και την Ελένη Τσολάκη στο Πρωινό Σουσού

«Να χαϊδέψω λίγο; Μπορώ ή...; Γιατί είναι μερικές εγκυούλες που δεν θέλουν να τους χαϊδεύουν την κοιλίτσα και είναι απολύτως λογικό. Να πάρω λίγο ωραία ενέργεια...», είπε αρχικά η παρουσιάστρια, με την Έλενα Τσαγκρινού να της λέει: «Εγώ θέλω. Εσύ πότε με το καλό Ελένη;».

«Όποτε πει ο Θεούλης… Με το καλό! Είναι το μόνο πράγμα στη ζωή που αισθάνομαι ότι δεν μπορείς να προγραμματίσεις», της απάντησε η Ελένη Τσολάκη και η τραγουδίστρια επισήμανε: «Έτσι κι εμείς. Μπορεί να έγινε γρήγορα, αλλά τυχαία! Είναι να το θες με τον άνθρωπό σου, αλλά να είναι και η στιγμή σου. Πιστεύω ότι είναι ένα όνειρο κάθε ζευγαριού, όποτε νιώθει έτοιμος ο καθένας».

Επειδή στον καναπέ μαζί τους ήταν και το σκυλάκι της παρουσιάστριας, όμως, η ίδια ένιωσε την ανάγκη να την ρωτήσει εάν επιτρέπεται να είναι δίπλα της και τόνισε: «Φαντάσου εγώ τώρα είμαι τόσο προστατευτική με εσένα, φαντάσου να έρθω εγώ στη θέση σου!».

Δείτε επίσης: «Ένας γάμος που δεν υπάρχει παιδάκι είναι...» - Η από καρδιάς εξομολόγηση της Τσολάκη για τον Παύλο Πετρουλάκη

Και μιλώντας προστασία, η εγκυμονούσα προχώρησε σε μία εξομολόγηση για τα αρνητικά σχόλια και τις "επιθέσεις" που δέχεται στα social media: «Δεν μπορείς να καταλάβεις τι γράφουν στο Tik Tok. Ανέβασα το βίντεο κλιπ του τραγουδιού και μέσα σε μια μέρα έκανε τρελά νούμερα, γιατί τσακωνόντουσαν από κάτω στα σχόλια. Έγραφαν πόσο μηνών είμαι, ότι η κοιλιά είναι υπερθέαμα, γιατί έβγαλα την κοιλιά μου έξω. Δεν είναι ντροπή ούτε να βγάλεις την κοιλιά σου, ούτε να βγεις με το μαγιό στην παραλία, ακόμα κι αν έχεις παραπάνω κιλά. Έχει γίνει τεράστιο θέμα στο Tik Tok και λέω "ρε παιδιά στο 2024 δεν ζούμε;". Το είδα περισσότερο κι από άντρες αυτό. Ένας άντρας που καταλαβαίνει ότι μια γυναίκα κουβαλάει ένα παιδί, μπορεί να γράφει τόσο άσχημα σχόλια;», είπε χαρακτηριστικά.