Ελένη Μενεγάκη: ''Πετάγεται'' από την Άνδρο για φαγητό και επιστρέφει - Ο δεύτερος παράδεισός της μετά το αγαπημένο της νησί

Ο απόλυτος προορισμός

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
elenimenegaki - Instagram / NDP
elenimenegaki - Instagram / NDP

Η αγάπη της Ελένης Μενεγάκη για τη θάλασσα είναι πολύ μεγάλη και γενικότερα είναι γνωστό, πως εδώ και πολλά χρόνια η παρουσιάστρια έχει βρει το δικό της καταφύγιο στο νησί της Άνδρου, που επισκέπτεται οικογενειακώς.

Ασφαλώς και όλα τα νησιά της χώρας έχουν το καθένα τη χάρη και την ομορφιά τους, ωστόσο η Ελένη Μενεγάκη χαλαρώνει μόνο στην Άνδρο. Και η Τήνος όμως φαίνεται να είναι στη λίστα με τα αγαπημένα της νησιά, όπως αποκάλυψε η ίδια την Παρασκευή 5/4 στην εκπομπή Ελένη.

Πιο αναλυτικά, με βάση την έρευνα πως η Τήνος και η Μήλος αποτελούν τα απόλυτα νησιά για να επισκεφτεί κανείς το 2024, η παρουσιάστρια εξομολογήθηκε στον αέρα της εκπομπής, πως συχνά ''πετάγεται'' με την οικογένειά της από την Άνδρο στην Τήνο - αποκαλύπτοντας μάλιστα και τις αγαπημένες τους συνήθειες.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: «Θέλω να είμαι νόστιμη στις καλοκαιρινές μας αποδράσεις» - Τα σχέδια που κάνει με τον Ματέο Παντζόπουλο μετά το τέλος της εκπομπής

Η συνήθεια της Ελένης Μενεγάκη με την οικογένειά της στην Τήνο

«Όσον φαγητό στην Τήνο ωραίο είναι το φαγητό και εμείς πολλές φορές από την Άνδρο, αν ο καιρός είναι καλός και δεν έχει τρομερά μποφόρ, πεταγόμαστε απέναντι για να πάμε να τσιμπολογήσουμε κάτι αλλά όχι μόνο για αυτό. Γιατί η Τήνος έχει ωραίες παραλίες και πολύ ωραία χωριουδάκια για να τα ανέβεις, να τα γυρίσεις και να κάνεις τη βόλτα σου και να μείνεις, δηλαδή δεν είναι ένα σημείο που λες πάω να δω. Όπου και να πας καλά θα περάσεις», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

Ελένη Μενεγάκη - Διακοπές

Η φωτογραφία με μαγιό από την παραλία στο ξενοδοχείο του Παντζόπουλου στην Άνδρο

Η παρουσιάστρια πολύ συχνά το καλοκαίρι και τα τριήμερα ταξιδεύει στο νησί μαζί με την οικογένεια της, αφού της αρέσει η άγρια ομορφιά του αλλά και η παραλία που βρίσκεται κάτω από το σπίτι τους (δείτε φωτογραφίες από το εσωτερικό του) και το ξενοδοχείο του συζύγου τους Ματέο Παντζόπουλου.

Με τον καιρό λοιπόν να έχει φτιάξει και πλέον να είναι πολύ ζεστός, η παρουσιάστρια λίγες ώρες πριν από την εκπομπή της στο MEGA, έκανε μια καλοκαιρινή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την αγαπημένη της παραλία, όπου πόζαρε με λευκό μαγιό κάτω από τον ζεστό ήλιο.

«Ο χρόνος πια κυλάει αντίστροφα … το καλοκαίρι πλησιάζει!», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.