Έκανε καριέρα ως Πάολα, αλλά τη λένε αλλιώς - Αυτό είναι το πραγματικό ονοματεπώνυμό της

Δεν το γνωρίζουν πολλοί!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Πάολα με καταγωγή από τη Συκιά Χαλκιδικής έχει χαράξει από τα πρώτα της κιόλας βήματα στην ελληνική μουσική βιομηχανία μια πολύ ξεχωριστή καριέρα, αφού αποτελεί χωρίς αμφιβολία μια λαϊκή καλλιτέχνιδα με το ταπεραμέντο της να θυμίζει σε καμία άλλη.

Από τη Χαλκιδική η Πάολα έκανε την πρώτη της στάση στη Θεσσαλονίκη, όπου το κοινό τη λάτρεψε και στη συνέχεια η τραγουδίστρια κατέβηκε στην Αθήνα κατακτώντας μία - μία τις μεγάλες πίστες των νυχτερινών μαγαζιών. Το 2005 μάλιστα κυκλοφορεί τον πρώτο της δίσκο, με τη συνέχεια να είναι μόνο ανοδική.

Δείτε εδώ το video clip που έπαιξε με την κόρη της, Παολίνα

Αυτό είναι το ονοματεπώνυμο της Πάολα

Η Πάολα δεν έχει κρύψει τίποτα για τη ζωή της. Η καταγωγή της, η πορεία των γονιών της, όσα συνέβησαν στη δική της προσωπική ζωή και στην οικογένειά της αποτελούν κομμάτια της, που έχει μοιραστεί με το κοινό. Ακόμα και το πραγματικό της όνομα - μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα γνωστό - ωστόσο η Πάολα δεν το έκρυψε ποτέ. Ο λόγος για την Παγώνα Καραμήτσιου, που έμελλε να σαγηνεύσει τον κόσμο με το καλλιτεχνικό της όνομα, Πάολα.

Πάολα - Πραγματικό όνομα

Οι σύντροφοι που πέρασαν από τη ζωή της

O Φώτης Ζογλοπίτης ήταν ένας από τους μεγαλύτερους έρωτες της ζωής της (δείτε εδώ τη νέα του σύντροφο). Ήταν και παραμένει ο άντρας, που τιθάσευσε την Αμαζόνα της νύχτας, Πάολα. Καρπός του έρωτα τους η Παολίνα, η κόρη τους, την οποία η Πάολα απέκτησε στα 17 της χρόνια και είναι μια κούκλα (δείτε την εδώ να χορεύει μαζί με την μαμά της)!

Πάολα

Ο δεύτερος έρωτας στη ζωή της Πάολα, ήρθε αφού πήρε διαζύγιο από τον Φώτη, μετά από καιρό. Ο έρωτας της με έναν Θεσσαλονικιό επιχειρηματία ήταν θυελλώδης και ακολούθησαν πολλοί χωρισμοί και επανασυνδέσεις. Η γνωριμία τους έγινε σε ένα από τα μαγαζία του πατέρα τους, όπου και τραγουδούσε. Εκείνη την περίοδο η Πάολα δεν είχε αποφασίσει ακόμα αν θα άφηνε την Θεσσαλονίκη για να έρθει στην Αθήνα, μιας και η επιτυχία της ήταν αρκετά μεγάλη!

"Όσες φορές έχω ερωτευτεί, όλο αυτό λέω. Όλοι μου οι έρωτες ήταν μεγάλοι, γιατί τους ζω έντονα. Αλλιώς θα βαριόμουνα και δεν θα ήμουν μαζί τους.", έχει πει η καλλιτέχνιδα! Οι δύο τους, πάντως, χώρισαν οριστικά το καλοκαίρι του 2014 και για πολλούς η αφορμή γι αυτό το χωρισμό ήταν η απόφαση της Πάολας να κατέβει στην Αθήνα και να ξεκινήσει εδώ την επαγγελματική της πορεία. Μια πορεία που πολύ σύντομα την έφερε στην κορυφή.