Κατερίνα Καινούργιου: Με τούλινο φόρεμα στην αγκαλιά της - Η εμφάνιση της γαλανομάτας βαφτιστήρας της στο Super Κατερίνα

«Σ' αγαπώ πριγκίπισσα μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Κατερίνα Καινούργιου την Παρασκευή 5/4 είχε τη χαρά να συναντήσει στο πλατό της εκπομπής της, Super Κατερίνα ένα από τα αγαπημένα πρόσωπα που έχουν μπει τα τελευταία χρόνια στη ζωή της. Αυτό δεν είναι άλλο από τη βαφτιστήρα της.

Ο λόγος για τη μικρή Αριάδνη, που έκανε έκπληξη στη νονά της έχοντας μάλιστα επιλέξει ένα ιδιαίτερο φόρεμα για την παρουσία της στο πλατό του Alpha (δείτε εδώ τη στιγμή, που ο βαφτιστήρας της μπήκε στο πλατό και της έκανε έκπληξη).

Φαίνεται, πως η Κατερίνα Καινούργιου έχει πολύ μεγάλη αδυναμία στη μικρή Αριάδνη. Οι δύο τους φωτογραφήθηκαν μαζί και στη συνέχεια της ημέρας η παρουσιάστρια έκανε ένα πολύ τρυφερό instagram post με πολύ ζεστά λόγια για το κοριτσάκι.

Οι φωτογραφίες της Κατερίνας Καινούργιου με τη βαφτιστήρα της

«Θα είμαι ΠΑΝΤΑ δίπλα σου…σ' αγαπώ πριγκίπισσα μου. Είσαι η αδυναμία μου …το αστεράκι μου…η λατρεία μου», έγραψε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι»

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε μιλήσει τον Ιούνιο του 2023 στον αέρα του Super Kατερίνα και μεταξύ των θεμάτων για την Τζένη Μπαλατσινού και στο ζήτημα τη μητρότητας, με αφορμή το 4ο παιδί που απέκτησε η ίδια.

Η παρουσιάστρια έχει εκφράσει πολλές φορές την επιθυμία της να γίνει μανούλα και για τον λόγο αυτό έχει προχωρήσει και στη διαδικασία συντήρησης ωαρίων. Έτσι λοιπόν, με την συζήτηση της εγκυμοσύνης και της δυσκολίας κάποιων γυναικών να τεκνοποιήσουν η Καινούργιου ''λύγισε'' στον αέρα της εκπομπής μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

«Θέλω να κάνω κι εγώ ένα παιδάκι και τώρα που μεγαλώνω αναρωτιέμαι αν πολλά είναι μάταια και αν καθόμαστε και στενοχωριόμαστε για βλακείες. Με πιάνουν τα ψυχολογικά μου… Περνάει ο χρόνος, το αφήνεις…».