Χριστίνα Μπόμπα: «Έγκυος; Ωωωωω τι χαρά» - Η φωτογραφία που προκάλεσε αντιδράσεις και η απάντησή της

Το ξεκαθάρισε για να μην υπάρχουν προβλήματα στην πορεία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης έχουν αποκτήσει δύο δίδυμες κόρες τις οποίες λατρεύουν και είναι πάντα η προτεραιότητά τους. Πολλές φορές, όμως, μέχρι τώρα η πρώτη έχει δεχθεί ερωτήσεις σχετικά με την πιθανότητα ενός ακόμη παιδιού και μίας ακόμη εγκυμοσύνης, αρχικά εξαιτίας της απουσίας της από τα social media και έπειτα λόγω κάποιων συγκεκριμένων αναρτήσεών της.

Την Παρασκευή 5 Απριλίου, μάλιστα, ένα story που έκανε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στάθηκε αφορμή να ερωτηθεί ξανά. Πιο συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο προφίλ της μία φωτογραφία από την έξοδό της, με εκείνη να είναι ντυμένη στα μαύρα και να προχωρά στους δρόμους της Αθήνας κρατώντας, γαλάζια και ροζ μπαλόνια, με ένα από αυτά να γράφει στα αγγλικά "αγόρι ή κορίτσι;".

Δείτε επίσης: Χριστίνα Μπόμπα & Σάκης Τανιμανίδης: Σπάνια κοινή έξοδος χωρίς τις κόρες τους - Περπατούσαν χαλαροί με στυλάτο look

Η απάντηση της Χριστίνας Μπόμπα σε ερώτηση για 2η εγκυμοσύνη

Χριστίνα Μπόμπα ανάρτηση
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Τότε, λοιπόν, ξεκίνησαν τα μηνύματα από τους ακόλουθούς της. Για να ξεκαθαρίσει, όμως, την κατάσταση η Influencer, στη συνέχεια, ανέβασε ένα από τα μηνύματα, το οποίο έγραψε: «Έγκυος; Ωωωωω τι χαρά» και απάντησε: «Όχι καλέ, είχαμε gender reveal σε μία φίλη μου χαχα» και πρόσθεσε: «Προς αποφυγή παρεξηγήσεων».

Χριστίνα Μπόμπα ερώτηση για εγκυμοσύνη
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Η επιθυμία του Σάκη Τανιμανίδη να αποκτήσει τρίτο παιδί

Ο Σάκης Τανιμανίδης παραχώρησε μια νέα συνέντευξη στη RealLife και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη με τον παρουσιαστή του Dragons' Den να μιλάει για την πρεμιέρα του show επιχειρηματικότητας (δείτε εδώ τα highlights), τη σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και την οικογένειά τους.

Το ζευγάρι με τον ερχομό των δίδυμων κορών τους στον κόσμο είδε τη ζωή τους να αλλάζει σε τεράστιο βαθμό. Προφανώς και οι προκλήσεις του να μεγαλώνεις ταυτόχρονα δύο παιδιά είναι πολλές, οι δύο τους όμως τα βγάζουν μια χαρά εις πέρας.

Η αγάπη του παρουσιαστή για τα παιδιά του δεν κρύβεται, όπως και η ξεκάθαρη επιθυμία του να μεγαλώσει η οικογένειά του. Όπως τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης στη νέα του συνέντευξη θα ήθελε πολύ ένα τρίτο παιδί, ωστόσο είναι λίγο διχασμένος με το φύλο.

«Νομίζω ότι δεν υπάρχει κάτι πιο όμορφο στη ζωή από το να βλέπεις τα παιδάκια σου να μεγαλώνουν. Μου λείπει ένα ακόμα παιδί! Τώρα, αν θα είναι γιος ή κόρη το βλέπουμε. Με τους γιους είναι λίγο δύσκολη η κατάσταση. Τώρα που γλυκάθηκα με τις κόρες, δεν θα με πείραζε να είναι και κόρη. Προφανώς και γιος θα μου άρεσε πολύ. Βέβαια, η Χριστίνα λέει: αν είχες κάνει δίδυμα κι εσύ, θα σου έλεγα», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Σάκης Τανιμανίδης - 3ο παιδί