Αιχμές από Μπέττυ Μαγγίρα και Σίσσυ Χρηστίδου για την Κατερίνα Καινούργιου: «Όλο τον θυμό της τον έχει για την Δανάη»

«Την έπνιγε όλο αυτό που θα “έσκαγε”, αν δεν μιλούσε»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Αιχμές από Μπέττυ Μαγγίρα και Σίσσυ Χρηστίδου για την Κατερίνα Καινούργιου: «Όλο τον θυμό της τον έχει για την Δανάη»

Τη συνέντευξη που παραχώρησε η Κατερίνα Καινούργιου στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, όπου μεταξύ άλλων εξαπέλυσε τα «πυρά» της στον πρώην σύντροφό της Φίλιππο Τσαγκρίδη και (κυρίως) στην Δανάη Μπάρκα, σχολίασαν η Μπέττυ Μαγγίρα και η Σίσσυ Χρηστίδου μέσα από τις εκπομπές τους.

Θυμίζουμε ότι μέσα στην εβδομάδα η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα είχε δηλώσει μεταξύ άλλων για το περιβόητο φιλί Μπάρκα-Τσαγκρίδη: «Αρχικά να σου πω ότι πολύ συνειδητά ήθελα να σεβαστώ τον εαυτό μου για αυτό δεν μίλησα. Ακόμα τον αγαπάω σαν άνθρωπο. Με ενόχλησε πάρα πολύ. Κολλητές δεν ήμασταν με την Δανάη, όταν όμως έναν άνθρωπο τον γνωρίζεις χρόνια... η Δανάη τον γνώρισε από εμένα και τον γνώρισε την περίοδο που είχα πονέσει για τον Φίλιππο την περίοδο που χωρίζαμε και τα βρίσκαμε... Αυτό που με ενόχλησε περισσότερο είναι ότι δεν μου έστειλε ένα μήνυμα μετά να μου πει ήταν λάθος μου. Με τον Φίλιππο μίλησα γιατί άλλη σχέση έχουμε. Εμένα η μαμά μου με έχει μεγαλώσει με μια βασική αρχή δεν αγγίζει άνδρα φίλης σου και εγώ το σέβομαι. Από εκεί και πέρα αλλιώς μεγαλώνει κάποιος άλλος».

Δείτε επίσης: Κατερίνα Καινούργιου - Μίλησε ανοιχτά για Μπάρκα & Τσαγκρίδη: «Τον γνώρισε την περίoδο που είχα κλάψει! Δεν μου έστειλε ένα μήνυμα! Αυτοί οι άνθρωποι είναι...»

Η τοποθέτηση από Μπέττυ Μαγγίρα και Σίσσυ Χρηστίδου για την Κατερίνα Καινούργιου

«Πολλές πληροφορίες... Ένα δίκιο το έχει! Μπορεί να μην ήταν κολλητές, αλλά είχε μοιραστεί με μία κοπέλα κάποια μυστικά για τη σχέση της. Από την άλλη, όμως, δεν σας φαίνεται ότι συγχωρεί τον Φίλιππο με αυτά που λέει; Όλο τον θυμό της τον έχει για την Δανάη Μπάρκα. Εγώ θα θύμωνα πολύ περισσότερο με τον Φίλιππο. Δεν παίρνεις τον πρώην φίλο της φίλης σου, αλλά θα με πονούσε περισσότερο αυτό που έκανε ο Φίλιππος», ανέφερε η Μπέττυ Μαγγίρα μέσα από το «I Love ΣουΚου», αφήνοντας αιχμές για τη στάση της Κατερίνας Καινούργιου, καθώς και για το γεγονός ότι δεν μίλησε με τη συνάδελφό της για όσα διαδραματίστηκαν.

Λίγη ώρα αργότερα, η Σίσσυ Χρηστίδου σχολίασε μέσα από την εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!»: «Αντιμετώπισα πολύ θετικά τη στάση της Κατερίνας που αποφάσισε να μην τοποθετηθεί. Το βρήκα πολύ σημαντικό να μην το κάνει. Ξέρουμε ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ αυθεντικός που στον αέρα της εκπομπής της πραγματεύεται πολύ συχνά προσωπικά της ζητήματα και αυτό που αισθάνεται το αφήνει να περάσει απέναντι, δεν θα το συγκρατήσει, ούτε θα το κρύψει. Περίμενα να το διατηρήσει αυτό. Καταλαβαίνω για να μην το κάνει και αποφασίζοντας να μιλήσει, την έπνιγε τόσο πολύ που θα “έσκαγε”, αν δεν το έκανε. Την ξεπέρασε.

Είναι πολύ πιο δύσκολο το να μη μιλήσεις. Καμιά φορά αξίζει τον κόπο. Την καταλαβαίνω αλλά καμία φορά πρέπει να κρατήσεις όλα σου τα κομμάτια ενωμένα και να νικήσει η σιωπή γιατί πολλές φορές η σιωπή είναι πιο δυνατή απ' ό,τι και να πεις. Αυτή είναι η προσωπική μου γνώμη».