Ιωάννα Λίλη: «Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη» - Οι δύο εγκυμοσύνες και οι δυσκολίες

Τι δήλωσαν για τον γάμο τους και τα παιδιά που απέκτησαν

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Ιωάννα Λίλη: «Ήταν κεραυνοβόλος ο έρωτας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη» - Οι δύο εγκυμοσύνες και οι δυσκολίες

Η Ιωάννα Λίλη και ο Θοδωρής Ζαγοράκης μίλησαν στην εκπομπή «Μπαμπά-δες» για την κοινή ζωή τους, τον γάμο, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν με το απαιτητικό πρόγραμμα του Ευρωβουλευτή.

Ο Θοδωρής Ζαγοράκης συγκεκριμένα υπογράμμισε πόσο ευγνώμων νιώθει για τη σύζυγό του, που παίζει καταλυτικό ρόλο στο μεγάλωμα των παιδιών τους, που βρίσκονται στην εφηβεία.

«Χάνω πολλές στιγμές! Αυτό συμβαίνει σε όλους τους γονείς. Απλά η απόσταση δεν καλύπτεται αλλά κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν να είμαστε κοντά στα παιδιά. Δεν μπορείς να καλύψεις την απόσταση και τον χρόνο. Η Ιωάννα έχει κάνει πάρα πολλές υποχωρήσεις, όλο το λούκι το τραβάει αυτή, γιατί δεν είναι εύκολο να έχεις παιδιά στην εφηβεία. Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που θα μπορεί να επωμιστεί το μεγαλύτερο βάρος, μαθηματικά έχεις αποτύχει σε πολλά πράγματα. Είναι το μεγαλύτερο στήριγμα η Ιωάννα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Θοδωρής Ζαγοράκης στην εκπομπή «Μπαμπά-δες».

Δείτε επίσης: Ιωάννα Λίλη & Θοδωρής Ζαγοράκης: Κρίση στη σχέση τους - Αποκαλύφθηκε μετά από 18 χρόνια γάμου

Η Ιωάννα Λίλη για τον έρωτα με τον Θοδωρή Ζαγοράκη και τις δύο εγκυμοσύνες

Στην ίδια εκπομπή, και στον Τάσο Ιορδανίδη, μίλησε η Ιωάννα Λίλη. «Ήταν κεραυνοβόλος έρωτας με τον Θοδωρή Ζαγοράκη. Στη ζωή δεν πρέπει να λες “ποτέ”. Δεν ξέρεις πώς θα έρθουν τα πράγματα. Στη Θεσσαλονίκη είμαστε 18 συναπτά έτη. Είναι πολύ ωραίος ο γάμος, τον προτείνουμε ανεπιφύλακτα», σχολίασε χαρακτηριστικά η σύζυγος του πρώην αρχηγού της Εθνικής ποδοσφαίρου και πλέον Ευρωβουλευτή.

Για τα παιδιά της, είπε: «Η Μαρία είναι 17 ετών και ο Γιάννης είναι 14. Θυμάμαι και τις δύο εγκυμοσύνες μου το ίδιο. Βέβαια η Μαρία επειδή είναι η πρώτη εγκυμοσύνη τη θυμάμαι πιο έντονα. Θυμάμαι να αλλάζει το σώμα μου τελείως. Στη δεύτερη η μάνα μαθαίνει από την πρώτη και μπαίνει σε ένα mood τελείως διαφορετικό».

Όσον αφορά τις αλλαγές στην εγκυμοσύνη, η Ιωάννα Λίλη δήλωσε: «Τα πάντα αλλάζουν με την αλλαγή του σώματος. Αυτό που λένε ότι η καλύτερη περίοδος της εγκυμοσύνης είναι η καλύτερη, εγώ δεν περνούσα καλά τους τελευταίους μήνες, δεν χωρούσα πουθενά. Το λέω επειδή είχα πρησμένα πόδια, χέρια και γενικώς. Ήταν όμορφες στιγμές και τρυφερές όταν πήρα αγκαλιά τα παιδιά μου. Από το πρώτο δευτερόλεπτο».