Δύσκολες ώρες για τον Σάκη Κατσούλη: «Ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω ένα δυσάρεστο τέλος…»

«Τίτλοι τέλους από σήμερα για...»

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Τα τελευταία χρόνια μας έχει συνηθίσει σε επιτυχίες, επαγγελματικές και προσωπικές. Μόνο από το 2021 κι έπειτα ο Σάκης Κατσούλης έχει κατακτήσει δύο φορές το Survivor (μία φορά στον All Star κύκλο του), έχει κερδίσει ξανά την καρδιά της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, ενώ επίσης έχει επεκτείνει τις επιχειρήσεις του σημαντικά. Όλα τα ωραία, ωστόσο κάποτε τελειώνουν.

Έτσι και το ευχάριστο «σερί» του Σάκη Κατσούλη έσπασε, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok. Συγκεκριμένα ο επιχειρηματίας εμφανίστηκε με μαύρα γυαλιά, για ευνόητους λόγους που γίνονται ξεκάθαροι αμέσως μετά, και μοιράστηκε τα δυσάρεστα: Το πρώτο μαγαζί ρούχων που άνοιξε κατέβασε ρολά και, σύμφωνα με τον ίδιο, σοβαρές ευθύνες βαραίνουν ορισμένους συνεργάτες του, που χαρακτήρισε ως «ατυχής επιλογή».

Δείτε επίσης: Μαριλένα Ρουμελιώτη: «Πριν φύγω για το Survivor ο Σάκης είχε μια περιπετειούλα με μια κοπέλα, με την οποία...» - Η αποκάλυψη για τον χωρισμό τους

Η ανακοίνωση του Σάκη Κατσούλη

«Στη ζωή δεν είναι όλα ιδανικά και σίγουρα καθόλου εύκολα. Όπως σας δείχνω τα όμορφα της ζωής λοιπόν ήρθε η στιγμή να ανακοινώσω με το σημερινό βίντεο ένα δυσάρεστο τέλος».

«Τίτλοι τέλους από σήμερα για τη λειτουργία του πρώτου μου καταστήματος μετά από 6 χρόνια επιτυχίας και στήριξης από εσάς. Δυστυχώς, για την επιτυχία στις επιχειρήσεις δεν φτάνει το ρίσκο αν δεν υπάρχουν θεμέλια και το μαγαζί αυτό όσες καλές ημέρες κι αν υπήρξαν, απέτυχε, μη ηθελημένα τουλάχιστον από πλευράς μου στο θεμέλιο του συνεταιρισμού», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σάκης Κατσούλης.

Για να συμπληρώσει αμέσως μετά: «Για τον λόγο αυτό από καρδιάς σας συμβουλεύω, και πρωτίστως πλέον εμένα φυσικά, να προσέχουμε όλοι ποιους ανθρώπους εμπιστευόμαστε πραγματικά. Σε καμία περίπτωση αυτή η μεμονωμένη ατυχής επιλογή μου, στο κομμάτι του συνεταιρισμού τουλάχιστον, δεν θα με κάνει να σταματήσω να εμπιστεύομαι τόσο τους λοιπούς συνεργάτες μου που τους ευχαριστώ πολύ και τους ανθρώπους γύρω μου».

Ο Σάκης Κατσούλης κοιτάει μπροστά, ωστόσο χαρακτήρισε «δυνατή σφαλιάρα» αυτή την εξέλιξη: «Σίγουρα δεν θα το βάλω κάτω, θα το κρατήσω βαθιά μέσα μου ως μία πολύ δυνατή σφαλιάρα, κοιτώντας μπροστά με περισσότερη προσοχή και σίγουρα με περισσότερη εμπειρία. Προχωράμε φιλαράκια μου».