Τσακίζει κόκαλα η Σίσσυ Χρηστίδου για τα Τέμπη: «Είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι! Από τότε ξυπνάμε κάθε μέρα και κάνουμε τον σταυρό μας»

Η προσωπική εξομολόγηση που συγκλόνισε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Τσακίζει κόκαλα η Σίσσυ Χρηστίδου για τα Τέμπη: «Είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι! Από τότε ξυπνάμε κάθε μέρα και κάνουμε τον σταυρό μας»

Η τραγωδία στα Τέμπτη και οι τελευταίες εξελίξεις σχετικά με αυτή απασχόλησαν το πρωί της Κυριακής 7 Απριλίου την εκπομπή του MEGA, Χαμογέλα και Πάλι. Η Σίσσυ Χρηστίδου, λοιπόν, κατά τη διάρκεια της συζήτησης, ένιωσε έντονα συναισθηματικά φορτισμένη και θέλησε να μοιραστεί την δική της προσωπική εμπειρία με τους συνεργάτες της στο πάνελ, αλλά και με τους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως ο αδερφός της γλίτωσε παρά τρίχα από αυτή τη μοιραία σύγκρουση, που στέρησε τη ζωή σε 57 αθώες ψυχές. Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε μέρα από τότε προσεύχονται που τον έχουν κοντά τους.

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη της Σίσσυς Χρηστίδου

«Ο αδερφός μου είχε εισιτήριο για αυτό το τρένο. Έπρεπε να είναι μέσα σε αυτό το τρένο. Το πρωί εκείνο εγώ ξύπνησα και τον πήρα τηλέφωνο και δεν το σήκωσε και δεν τόλμησα να πάρω τον μπαμπά μου, γιατί δεν ήξερα τι έχει συμβεί και αν μπήκε. Είχε εισιτήριο για το πρώτο βαγόνι. Από τότε ξυπνάμε κάθε μέρα και κάνουμε τον σταυρό μας που τελικά δεν μπήκε στο τρένο επειδή προέκυψε μια δουλειά και πήρε αεροπλάνο.

Δεν μπαίνει στα αεροπλάνα από φόβο και ταξίδευε μόνο με τρένο. Άρα αυτό μας αφορά όλους! Απλά δεν μπορούμε να μπούμε δίπλα σε αυτούς τους ανθρώπους που τους συνάντησε η τραγωδία. Μπορούμε όμως να τους σταθούμε», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Αυτές είναι οι σχέσεις της με τον έφηβο γιο της - Σε αμήχανη θέση η παρουσιάστρια

Αυτός είναι ο αδερφός της

Ο αδερφός της ονομάζεται Γιάννης Χρηστίδης και είναι δύο χρόνια μικρότερος από την παρουσιάστρια. Ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους εντόπισε μαζί στο στο κέντρο της Αθήνας, όπου γευμάτισαν, ενώ στο πλευρό τους βρισκόταν και η σύζυγος του επιχειρηματία, Ελίνα Σαραφίδου. Το ζευγάρι ζει με τα παιδιά του στη Θεσσαλονίκη, όπου εκείνος δραστηριοποιείται επιχειρηματικά.

Δείτε επίσης: «Η μαμά μου είχε μυελοδυσπλαστική λευχαιμία...» - Η συγκινητική εξομολόγηση για την ασθένεια που της "στέρησε" την μητέρα της

αδερφός Σίσσυς Χρηστίδου