Light: Έβαλε στην άκρη την κόντρα τους; Έκανε ξανά δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

Τι είχε ειπωθεί ανάμεσα σε εκείνον και τους συνεργάτες της Σίσσυς Χρηστίδου

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Light: Έβαλε στην άκρη την κόντρα τους; Έκανε ξανά δηλώσεις στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι»

Παρότι είχαν έρθει σε ανοιχτή αντιπαράθεση, με τον τράπερ να μιλάει σκληρά για την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ο Light παραχώρησε ξανά δηλώσεις στο «Χαμογέλα και πάλι». Αφορμή αυτή τη φορά ήταν τα γυρίσματα του trailer για ένα πρωτότυπο talent show, με εκείνον στην κριτική επιτροπή, ενώ παρουσιάστρια θα είναι η σύντροφός του, Άννα Θεοδωρίδη.

«Η μουσική μας είναι πολύ παρεξηγημένη. Ίσως το show αυτό να είναι καλή ευκαιρία να δουν ότι δεν είμαστε αναγκαστικά “κακοί”. Όλοι ξεκινήσαμε με ένα όνειρο και δουλέψαμε πολύ σκληρά για να τα καταφέρουμε. Θέλουμε να δώσουμε την ευκαιρία και σε νεότερα παιδιά να καταφέρουν το ίδιο», δήλωσε αρχικά ο Light.

Δείτε επίσης: Light για Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο: «Πόσο εύκολα μπορούν να ελέγξουν την κοινή γνώμη! Ποιος δεν τρώει λεφτά στην Ελλάδα;»

«Το Fame Story μου άρεσε ως διαδικασία αλλά είναι δίκοπο μαχαίρι το να είσαι σε μια κριτική επιτροπή. Από τη μία έχεις το ελεύθερο της γνώμης σου αλλά δεν σημαίνει ότι πάντοτε θα συμφωνήσουν μαζί σου. Δίνεις πολύ εύκολα αφορμή σε όποιον που θέλει να σε σχολιάσει αρνητικά. Στο συγκεκριμένα show, που είναι πάνω στο αντικείμενό μου, δεν θα κάνω σχόλια του τύπου “Δεν ξέρω το τραγούδι ή ποια είναι η Ντερμπεντέρισσα”», συμπλήρωσε ο Light.

Όταν ο Light ζητούσε από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου να μην ξανασχοληθεί μαζί του

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Light είχε κατηγορήσει για κακό μοντάζ την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μιλούσε μεταξύ άλλων για «πετσόκομμα». Μετά την απάντηση των συνεργατών του «Χαμογέλα και πάλι», ο τράπερ είχε προχωρήσει σε μία σειρά από stories, ξεσπώντας απέναντι στην εκπομπή, αλλά και σε κάθε εκπομπή αντίστοιχου τύπου.

«Τι γίνεται ρε μάγκες να πούμε; Είστε εκεί πέρα μεγάλοι άνθρωποι με άσπρα μαλλιά, δεν μπορείτε να κρατήσετε το επίπεδο... Βρίζετε! Που είναι το επίπεδό σας κύριοι και κυρίες; Δύο μέρες συνεχόμενες έχετε κάνει εκπομπή για τον Light. Εγώ θα ήθελα, σας παρακαλώ, όπως λέτε ότι δεν θα μου ξαναδώσετε βήμα και δεν θα ξανασχοληθείτε μαζί μου, να το κάνετε. Αλλά από ότι φαίνεται ο μοναδικός τρόπος για να δει κάποιος αυτή την ηλιθιότητα που αποκαλείται εκπομπή είναι να αναφέρετε το όνομά μου συνεχώς. Αν είστε τόσο έξω φρενών και θεωρείτε ότι είμαι τόσο κακό παράδειγμα για τα 15χρονα σταματήστε να με προβάλλετε, καθίστε διακοσμητικοί στο πάνελ και σχολιάστε τι τάνγκα φοράει η κάθε...».

«Ρε παιδιά, αυτό το μόδα είναι και θα περάσει, αυτή η καραμέλα, δεν πάλιωσε; Έντεκα χρόνια τώρα δεν έχει περάσει η μόδα. Όλο και ανεβαίνουμε, όλος ο κόσμος μαζί μας ασχολείται, κι εσείς το ίδιο, στο youtube πάμε τρένο, στο spotify πάμε τρένο, στην τηλεόραση πάμε τρένο.

Μήπως έχει περάσει η δική σας μόδα και δε το έχετε πάρει χαμπάρι; Και κρατιέστε με νύχια και με δόντια και φυτοζωείτε δέκα άνθρωποι σε ένα πάνελ και παίρνετε λεφτά από τα κόμματα για να υπνωτίζεται τον κόσμο και να συζητάτε για το τι κιλότα φοράει η Μαιρούλα Μαιρίτσα και με ποιον τα έφτιαξε η τρέσα τρεσούλα; Και άμα το σπίτι του Άδωνι είναι ανακαινισμένο; Ανοίξτε ένα youtube κανάλι να δούμε αν θα σας δει κάποιος οργανικά; Αν θα έχετε τρία views ο καθένας. Είστε δέκα άτομα εκεί και μόνο τη Σίσσυ Χρηστίδου ξέρω. Οι άλλοι δε ξέρω καν τι επαγγέλεστε και τι είστε. Τα φιλιά μου να είστε καλά».

«Σισσάκι θα σε πάω τάπα σήμερα, έχω ξυπνήσει με όρεξη. Αν συνεχίσετε να με τσιγκλάτε δεν θα χαμογελάσετε ξανά στη ζωή σας. Άκου ρε, βγήκαν όλοι και έχουν άποψη. Τι έχετε κάνει στη ζωή σας; Τι έργο παράγετε εκεί πέρα; Πείτε μου ένα επίτευγμά σας. Ποιοι είστε κύριοι και κυρίες; Τι κάνετε πέρα από το να είστε γλάστρες και να σχολιάζετε τους άλλους ανθρώπους; Εγώ, σας αρέσει δεν σας αρέσει η μουσική που υπηρετώ, έχω κάνει 150 τραγούδια ρε πούστ@, έχω βγει παγκοσμιώς τρίτος στο spotify, έχω κάποια επιτεύγματα. Εσείς ποιοι είστε και τι κάνετε;».

«Και για να ολοκληρώσω τον συνειρμό μου. Επειδή δεν είναι μόνο η εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, είναι όλες αυτές οι εκπομπές αυτής της συνομοταξίας, που σας αρέσει να ηθικολογείτε και να λέτε ότι δεν πρέπει να μου δίνουν βήμα και ότι είμαι κακό παράδειγμα για τη νέα γενιά και δεν θα έπρεπε να ασχολείστε μαζί μου και μπλα μπλα... Κάντε το! Θα σας παρακαλέσω εγώ. Σας παρακαλώ μη με ξαναπαίξετε. Για να δούμε, μπορείτε να το κάνετε; Βρείτε κάτι πιο ενδιαφέρον».