Πέτρος Λαγούτης - Μυρτώ Αλικάκη: 9 χρόνια χωρισμένοι - Η αλήθεια για το πως γνωρίστηκαν και γιατί διαλύθηκε ο γάμος τους

«Έχω αποφοιτήσει από το ΚΕΘΕΑ εδώ και επτά χρόνια»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Πέτρος Λαγούτης - Μυρτώ Αλικάκη: 9 χρόνια χωρισμένοι - Η αλήθεια για το πως γνωρίστηκαν και γιατί διαλύθηκε ο γάμος τους

Ο Πέτρος Λαγούτης μαζί με την πρώην σύζυγό του Μυρτώ Αλικάκη βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής Τετ Α Τετ στη Κύπρο με παρουσιαστή τον Τάσο Τρύφωνος. Το ζευγάρι μίλησε για τη σχέση του μετά το χωρισμό αλλά και για τα δυο παιδιά που έχουν αποκτήσει. Μεταξύ άλλων, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στον τζόγο.

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχει μιλήσει ανοιχτά για τον εθισμό που είχε με τον τζόγο πριν από 7 χρόνια και έφτασε στο σημείο να ζητήσει βοήθεια από το ΚΕΘΕΑ.

Η εξομολόγηση του Πέτρου Λαγούτη για τον εθισμό με τον τζόγο

«Η παγίδα που πέφτει ο εθισμένος είναι ότι νομίζει πως, επειδή το θέλει πολύ, θα το καταφέρει περίπου όπως του το λένε. Όχι, δεν έχει περίπου. Οι κανόνες είναι πολύ σκληροί αλλά δεν μπορείς να τους φέρεις στα μέτρα σου. Αν τους φέρεις στα μέτρα σου, θα καταλήξεις εκεί που ξεκίνησες. Δεν έχω το άγχος να μην επιστρέψει αυτό, αν και τίποτα δεν τελειώνει ποτέ οριστικά. Νιώθω όμως ότι έχω καταφέρει κάτι πολύ δύσκολο, το ξέρω, άφησα πάρα πολύ σκοτάδι πίσω μου και κέρδισα πάρα πολύ φως με αυτό που έκανα…

Το γεγονός ότι έχω αποφοιτήσει από το ΚΕΘΕΑ εδώ και επτά χρόνια και δεν έχω παίξει ούτε ένα ευρώ, δεν το θεωρώ τυχαίο. Με τον ίδιο τρόπο θεωρώ πως, αν ποτέ αποφασίσω να δοκιμάσω να γίνω κοινωνικός παίκτης, δεν θα είναι τυχαίο. Το γεγονός ότι δεν έχω δοκιμάσει, επίσης, δεν είναι τυχαίο.

Μου πήρε καιρό και δυστυχώς σε αυτά τα στάδια, αν έχεις χρήματα να παίξεις, θα σου πάρει και περισσότερο καιρό. Δηλαδή έφτασα στο σημείο να μην έχω, να δανείζομαι και όπου μπορεί να πέσει ένας τζογαδόρος έπεσα», εξομολογήθηκε ο Πέτρος Λαγούτης στο πλατό της εκπομπής Τετ Α Τετ.

Δείτε εδώ τι έχει πει για τα παιδιά του και τον εθισμό με τον τζόγο!

Η εξομολόγηση της Μυρτώς Αλικάκη για την μητρότητα

Η Μυρτώ Αλικάκη παραδέχτηκε πως τα παιδιά τους είναι ο βασικός λόγος που έχει μείνει ζωντανή η σχέση τους, καθώς έχουν καθημερινή επικοινωνία.

«Αν δεν είχαμε τα παιδιά μπορεί να μη μιλιόμασταν τώρα. Η μητρότητα για μία γυναίκα που θέλει να είναι δημιουργική, αφενός της καλύπτει ένα πολύ σημαντικό υπαρξιακό κομμάτι, αφετέρου της παίρνει και πάρα πολύ ενέργεια. Νιώθω ότι έχω αφήσει πίσω μου πράγματα επαγγελματικά, αλλά δεν με πειράζει καθόλου γιατί έχω τα αγόρια μου», είπε η ηθοποιός. Μάλιστα, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια για το γιο τους ο οποίος ασχολείται με την υποκριτική

«Δεν μπορούσα να φανταστώ τη σημερινή μας σχέση και αυτά είναι τα υπέροχα της ζωής. Ένιωθα ότι τελειώνει η ζωή μου ότι θα πεθάνω ότι μόνο τα παιδιά μου με κρατάνε στη ζωή γιατί ήταν πολύ καιρό που ήταν πολύ δύσκολα τα πράγματα που παλεύαμε και δεν τα καταφέρναμε» εξομολογήθηκε επίσης.

Δείτε επίσης: Μυρτώ Αλικάκη για Πέτρο Λαγούτη - «Από την στιγμή που το είπε στα παιδιά, ήταν η αρχή της θεραπείας του και μπόρεσα ξανά να τον στηρίξω»

Η δεμένη σχέση που έχουν Αλικάκη - Λαγούτης

Πέτρος Λαγούτης και Μυρτώ Αλικάκη δεν δίστασαν επίσης να αναφερθούν στην γνωριμία τους αλλά και στην όμορφη σχέση που έχουν δημιουργήσει και έχουν σήμερα.

«Είχε έρθει να δει μια παράσταση στην οποία έπαιζα ως μαθητής ακόμα. Κάπου εκεί "τρακάρουμε" ξανά σε ένα μπαράκι και κάπως λέμε να πάμε για έναν καφέ. Εκεί αρχίζουν όλα», αποκάλυψε ο Πέτρος Λαγούτης.

«Η αλήθεια είναι ότι ερωτευτήκαμε πάρα πολύ! Η ιστορία απέδειξε ότι ερωτευτήκαμε πολύ και σε μεγάλο βάθος. Ενηλικιωθήκαμε μαζί, ήμασταν και οι δύο πάρα πολύ νέοι», είπε Μυρτώ Αλικάκη.

«Είναι πολύ καλή μου φίλη η Δήμητρα Παπαδοπούλου. Η Δήμητρα λέει μια πολύ ωραία κουβέντα "όταν φεύγει από τη μέση το σeξ οι σχέσεις γίνονται καλύτερες". Γιατί όταν φεύγει αυτή η κτητικότητα, η απαίτηση να είμαστε ο ένας και μοναδικός στη ζωή του άλλου, ο φόβος μην και δεν είμαστε, αρχίζουν και μένουν τα αγνά συναισθήματα των ανθρώπων και πιστεύω με τη Μυρτώ αυτό έχει συμβεί. Είμαστε δυο άνθρωποι που αγαπιόμαστε, έχουμε δυο παιδιά που τα λατρεύουμε και οι δυο θέλουμε ο ένας το καλό του άλλου. Εγώ νιώθω ότι είναι πιο στέρεη η εμπιστοσύνη», ανέφερε επίσης ο Πέτρος Λαγούτης.