Η αντίδραση της Βρισηίδας Ανδριώτου όταν την ρώτησαν για τον χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά: «Ποσώς με ενδιαφέρει»

Η απάντηση της στους δημοσιογράφους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η αντίδραση της Βρισηίδας Ανδριώτου όταν την ρώτησαν για τον χωρισμό Σοϊλέδη - Αντωνά: «Ποσώς με ενδιαφέρει»

Επιβεβαιώθηκε και επίσημα ο χωρισμός της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη, με τον Κώστα Φραγκολιά να αποκαλύπτει πως η δημοσιογράφος έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί χρόνια. Οι ρεπόρτερ λοιπόν, το βράδυ της Δευτέρας 8/4 συνάντησαν την Βρισηίδα Ανδριώτου σε έξοδό της και δεν γινόταν να μην την ρωτήσουν σχετικά.

Αφού αρχικά αναφέρθηκε στον σύντροφό της και τις πασχαλινές της διακοπές, λέγοντας «Προς το παρόν έχουμε κλείσει να πάμε διακοπές το Πάσχα με τον Σπύρο. Το καλοκαίρι συνήθως φεύγει η αδερφή του και μένει ο Σπύρος στο φαρμακείο. Οπότε, έχουμε κανονίσει μόνο για Πάσχα, όπου θα πάμε στην Κάλυμνο με τον μπαμπά του και τη μαμά του».

Το σχόλιο της Ανδριώτου για Αντωνά - Σοϊλέδη

Στην συνέχεια αφού την πληροφορήσαν για την είδηση χωρισμού Αντωνά - Σοϊλέδη που κυκλοφόρησε από χθες, σχολίασε: «Είναι είδηση ή φήμη; Και για μένα έχει γραφτεί ότι χώρισα, ισχύει; Σε περίπτωση που ισχύει, ουδέν σχόλιο, δεν μιλάω με τα παιδιά, οπότε ποσώς με ενδιαφέρει».

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά - Άρης Σοιλέδης: Όλη η αλήθεια για τον πικρό χωρισμό τους

Τι έλεγε η Μαρία Αντωνά για τον Άρη Σοϊλέδη στην τελευταία της συνέντευξη

Η Μαρία Αντωνά μίλησε για το γάμο με τον Άρη Σοϊλέδη όταν βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day του ALPHA την Παρασκευή 29/3. Όπως είχε αναφέρει μεταξύ άλλων ο γάμος ήταν υπό συζήτηση όμως δεν θα ήθελε να αναφέρει ημερομηνία κλπ, καθώς δεν θέλει να γίνει γραφική.

«Τον γάμο, τον συζητάμε, τον συζητάμε. Πρώτα ο Θεός θα γίνει. Δε λέω ημερομηνία για να μη γίνω γραφική για ακόμη μια φορά. Πρώτα ο Θεός θα γίνει φέτος, προς το καλοκαίρι, Σεπτέμβρη, κάπου εκεί» είχε πει μεταξύ άλλων η Μαρία Αντωνά, ενώ στην συνέχεια αποκάλυψε το πρόβλημα που της δημιούργησε το Survivor σε μια περίεργη περιοχή της.