Μαριάντα Πιερίδη: «Είναι κάποιοι λόγοι που...» - Η πρώτη αντίδραση για τον χωρισμό της Μαρίας Αντωνά με τον Άρη Σοϊλέδη

«Οι χωρισμοί καμία φορά είναι για καλό...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κάμερα του Super Κατερίνα συνάντησε τη Μαριάντα Πιερίδη με τις δηλώσεις της να προβάλλονται την Τρίτη 9/4. Η γνωστή τραγουδίστρια λοιπόν, ερωτήθηκε και απάντησε σχετικά με την πολύ πρόσφατη είδηση χωρισμού της Μαρίας Αντωνά και του Άρη Σοϊλέδη.

Το ζευγάρι μετά από 7 χρόνια σχέσης, συγκατοίκησης και τα όνειρα για γάμο φαίνεται πως αποφάσισε να μη δώσει συνέχεια στον δεσμό του - με τους λόγους χωρισμού να παραμένουν άγνωστοι για την ώρα (δείτε εδώ την πρώτη αντίδραση της Αντωνά).

Από τη μεριά της η Μαριάντα Πιερίδη τόνισε, πως θα ήταν καλό να δοθεί χρόνος στον ποδοσφαιριστή και στη ραδιοφωνική παραγωγό, καθώς μπορεί τα σύννεφα στη σχέση τους να μην είναι οριστικά!

Δείτε επίσης: Άρης Σοϊλέδης - Μαρία Αντωνά: Ξενοίκιασαν το σπίτι που έμεναν μετά τον χωρισμό τους

Οι δηλώσεις της Μαριάντας Πιερίδη για τον χωρισμό του Σοϊλέδη με την Αντωνά

«Εγώ εύχομαι να είναι ένας σοβαρός και καυγάς και να τα βρουν ξανά ή τουλάχιστον να γίνει αυτό που και οι δύο θέλουν πραγματικά για τη ζωή τους. Οι χωρισμοί καμία φορά είναι για καλό. Καμία φορά τα βρίσκουμε ξανά, ό,τι είναι καλύτερο να γίνει.

Είναι δύο εξαιρετικά παιδιά. Εγώ όσες φορές βρεθήκαμε, όσες φορές είχαμε βγει παρέα, περάσαμε πολύ ωραία, δεν είχαμε μπει σε διαδικασία να πούμε στα προσωπικά μας. Εγώ λέω, να μην μπλέκουμε και να αφήσουμε τα παιδιά να βρουν λίγο την ηρεμία τους και μετά να μιλήσουν, αν θέλουν να μιλήσουν. Είναι κάποιοι λόγοι που είναι πολύ δύσκολο να κολλήσει το γυαλί και είναι και άλλες φορές που το γυαλί δεν έχει ραγίσει καν», είπε η Μαριάντα Πιερίδη.