Κατερίνα Στικούδη: Έπαιζε με τα χεράκια του μικρού Νικόλα - Το τρυφερό βίντεο με τον λίγων μηνών γιο της

"Λιώνει" για εκείνον

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Κατερίνα Στικούδη
Instagram / Κατερίνα Στικούδη

Η Κατερίνα Στικούδη στις 14 Φεβρουαρίου έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της, ο οποίος θα πάρει το όνομα Νικόλας. Από τη στιγμή που επέστρεψε στο σπίτι της από το μαιευτήριο μαζί του, η καθημερινότητά της άλλαξε εντελώς, καθώς εκεί την περίμενε ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, αλλά και ο πρωτότοκος γιος της, Βύρωνας.

Παρά την κούραση και την αϋπνία όμως, η τραγουδίστρια απολαμβάνει τη νέα της ζωή και από το πρωί μέχρι το βράδυ, πέρα από τις ώρες που δουλεύει, ασχολείται με το μεγάλωμα των παιδιών της. Μέσα από τα social media της δημοσιεύει συχνά στιγμιότυπα από τις δραστηριότητές τους και την Τρίτη 9 Απριλίου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα τρυφερό βίντεο με το λίγων μηνών μωρό της, με τους ακόλουθούς της να "λιώνουν".

Δείτε επίσης: Με μπλε βινύλ παντελόνι και γούνα - Η πρώτη δημόσια έξοδος ένα μήνα από τον τοκετό της

Το βίντεο της Κατερίνας Στικούδη με τον γιο της, Νικόλα

Η όλο νόημα δήλωση για το τρίτο παιδί

Η Κατερίνα Στικούδη επέστρεψε στο Just The 2 Of Us το βράδυ του Σαββάτου 9 Μαρτίου, ένα μήνα μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της (δείτε εδώ την εκρηκτική της εμφάνιση και τα σχόλια για το σώμα της). Στα παρασκήνια την περίμενε η κάμερα της εκπομπής I Love ΣουΚου του ΑΝΤ1 και η ίδια στάθηκε να πραγματοποιήσει κάποιες δηλώσεις.

Η τραγουδίστρια, λοιπόν, απάντησε σε όσα ακούγονταν σχετικά με την αντικατάστασή της στο μουσικό διαγωνισμό και την συμπεριφορά των συνεργατών της, ενώ μίλησε και για τους δύο γιους της, την καθημερινότητά τους και την σχέση τους.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι στο J2US. Υπάρχει πάντα μια παραπληροφόρηση, είναι ωραίο που με στηρίζουν οι συνεργάτες μου. Κάθε φορά που έρχομαι στο J2US μένω έγκυος. Έρχομαι, κάνω μωράκι, φεύγω, ξανάρχομαι. Δεν ξέρω αν θα υπάρξει συνέχεια, είναι πολύ όμορφο όλο αυτό που βιώνω. Ο Βύρωνας είναι πάρα πολύ καλός. Χαϊδεύει, ταϊζει το μωρό, συμμετέχει ενεργά σε όλες τις δραστηριότητες για τον αδελφό του. Δεν κοιμάσαι όταν έχεις μωρό, δεν υφίσταται αυτή η ερώτηση. Ταϊζουμε συνέχεια, όσο αντέχουμε και όσο χρειάζεται», είπε χαρακτηριστικά.