Νίνο: «Σκέφτομαι τι θα απαντήσω γιατί δεν θέλω να γίνουν τίτλοι, κρατιέμαι! Είναι ένα κύκλωμα...» - Ο πραγματικός λόγος της "εξαφάνισής" του

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Νίνο: «Σκέφτομαι τι θα απαντήσω γιατί δεν θέλω να γίνουν τίτλοι, κρατιέμαι! Είναι ένα κύκλωμα...» - Ο πραγματικός λόγος της

Ο Νίνο παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη στην Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή της, Fay's Time, στο κανάλι του ΣΚΑΙ. Σε αυτή μίλησε για τη σχέση του με την Ζόζεφιν και τις φήμες περί χωρισμού μετά το block μεταξύ τους στα social media (δείτε εδώ την απάντησή του), ενώ προχώρησε σε σημαντικές αποκαλύψεις και για την καριέρα του.

Η σπάνια εξομολόγηση του Νίνο για την "εξαφάνισή" του

«Δίνω τα τραγούδια μου χωρίς να πληρώνομαι. Όταν είναι κάτι εύκολο για εσένα, δηλαδή αυτό με τα τραγούδια για εμένα για παράδειγμα, και ο άλλος με ρωτάει αν έχω κάποιο τραγούδι, του δίνω το κινητό μου ή τον σκληρό μου δίσκο και του λέω "διάλεξε όποιο θες". Θα έπρεπε οι δημιουργοί να μπορούν να ζήσουν μόνο με το να γράφουν τραγούδια, μέσα από τα πνευματικά τους δικαιώματα. Επειδή δεν γίνεται να ζήσεις μόνο αν είσαι δημιουργός, πόσω μάλλον όταν δίνεις ένα τραγούδι. Και πόσο κάνει ένα τραγούδι; Κάνει 10.000 ευρώ; Κάνει 100; Πόσο κάνει; Δεν έχω πληρώσει για τραγούδια που έχω πει, γιατί αυτά που δεν έχω γράψει, γίνονται συμφωνίες με τις εταιρίες και τους δημιουργούς. Δεν έχω πάει να αγοράσει κάποιο τραγούδι», αποκάλυψε αρχικά.

Όσον αφορά στην απουσία του, επισήμανε όλο νόημα: «Δεν υπήρχε άλλος τρόπος… Σκέφτομαι τι θα απαντήσω γιατί δεν θέλω να γίνουν τίτλοι πράγματα που δεν θέλω. Δεν γινόταν αλλιώς. Σκέφτομαι τώρα να απαντήσω ειλικρινά αυτό που πιστεύω… Είναι ένα κύκλωμα - όχι με την κακή έννοια - που ορίζει ποιοι θα είναι στα σχήματα, δεν μπορείς να μπεις έτσι, δεν είναι εύκολο. Όπως βλέπεις δεν έχω θέση, δεν είμαι κάπου. Δεν το έχω επιλέξει εγώ, απλά δεν θέλω να σου πω αυτό που πιστεύω, κρατιέμαι. Δεν θέλω… Πάμε να συζητήσουμε ωραία πράγματα».

Δείτε επίσης: Αποχώρησε ο Νίνο από το σχήμα με τον Νικηφόρο - Ο λόγος που ''έσπασε'' η συνεργασία