Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Ο ιδιοκτήτης είναι ένας» - Η πρώτη αντίδραση στην πλαστική επέμβαση της Ιωάννας Τούνη στο στήθος

Το ηχηρό μήνυμα της Κατερίνας Ζαρίφη

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Ο ιδιοκτήτης είναι ένας» - Η πρώτη αντίδραση στην πλαστική επέμβαση της Ιωάννας Τούνη στο στήθος

Η Ιωάννα Τούνη, λίγο καιρό μετά την επέμβαση στη μύτη της, μπήκε στο νοσοκομείο για να πραγματοποιήσει την δεύτερη επέμβαση που είχε αποκαλύψει πως ήθελε να κάνει, εκείνη στο στήθος της. Λόγω του θηλασμού ένιωσε πως η εικόνα της άλλαξε τελείως και αυτό της έριχνε την ψυχολογία και την αυτοπεποίθηση, γι' αυτό και πήρε την απόφαση να βάλει ενθέματα.

Το χειρουργείο πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 9 Απριλίου, γι' αυτό και η ίδια εξαφανίστηκε από τα social media της, ωστόσο σήμερα, Τετάρτη 10/4, βρισκόταν ήδη στο σπίτι της και μέσα από βίντεο έδειξε το αποτέλεσμα (δείτε το εδώ). Το βίντεο αυτό έπαιξε λίγες ώρες αργότερα στην εκπομπή του OPEN, Οδός Ζαρίφη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου αντέδρασε.

Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Αλεξάνδρου για την επέμβαση στο στήθος της Ιωάννας Τούνη

«Όλα τα μοιραζόμαστε με όλους, ξέρουμε ότι έγινε εργονομικό, από δυάρι έγινε τριάρι. Ξέρουμε το σπίτι», είπε αρχικά ο καλός της, με την Κατερίνα Ζαρίφη να επισημαίνει με χιούμορ: «Μπορεί να είναι ένα καινούργιο δυάρι, αλλά ο ιδιοκτήτης είναι ένας», ενώ η ίδια έστειλε και ένα ηχηρό μήνυμα: «Να πούμε στο κορίτσι περαστικά. Και σαν προσωπική άποψη να πω πως ό,τι ανεβάζει την αυτοπεποίθηση μίας γυναίκας, το σώμα της που είναι δικό της… Εγώ είμαι υπέρ στις κινήσεις που ανεβάζουν την αυτοπεποίθησή μας».

Δείτε επίσης: Πλαστική στήθους - Τι είναι το "ένθεμα από δάκρυ" που χρησιμοποίησε ο γιατρός της Ιωάννας Τούνη