Μαρία Αντωνά: Με ψηλοτάκουνα, κοντό σορτσάκι και crop top για να φαίνονται οι κοιλιακοί και τα γυμνασμένα πόδια της - Η "καυτή" εμφάνιση μετά τον χωρισμό με τον Άρη Σοϊλέδη

Κάνονισε έξοδο για να ξεσκάσει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Μαρία Αντωνά
Instagram / Μαρία Αντωνά

Η Μαρία Αντωνά και ο Άρης Σοϊλέδης μετά από επτά ολόκληρα χρόνια σχέσης, αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους στη ζωή. Μέχρι πριν από λίγους μήνες σχεδίαζαν τον γάμο τους, ο οποίος είχε αναβληθεί ήδη πολλές φορές μέχρι τώρα, ωστόσο τα πλάνα τους άλλαξαν εντελώς ξαφνικά, με την δημοσιογράφο να μαζεύει τα πράγματά της και να φεύγει από το σπίτι που έμεναν στα Νότια Προάστια (δείτε εδώ βίντεο από το εντυπωσιακό εσωτερικό του), ενώ λίγο αργότερα και ο ποδοσφαιριστής αποφάσισε να το ξενοικιάσει.

Και οι δύο αυτή τη στιγμή έχουν ανάγκη να ηρεμήσουν και να σκεφτούν, ενώ δίπλα τους βρίσκονται οι καλύτεροί τους φίλοι για να τους στηρίξουν. Η πρώτη, μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης 10 Απριλίου κανόνισε έξοδο με κάποιους από αυτούς και δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το look της πριν βγει.

Η "καυτή" εμφάνιση της Μαρίας Αντωνά μετά τον χωρισμό με τον Άρη Σοϊλέδη

Πόζαρε, λοιπόν, μπροστά στον καθρέφτη, φορώντας ένα "καυτό" κοντό σορτσάκι σε μαύρο χρώμα, το οποίο συνδύασε με ένα crop top σε μπεζ απόχρωση, αφήνοντας τους κοιλιακούς της και τα γυμνασμένα της πόδια να τραβήξουν όλα τα βλέμματα πάνω τους. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ψηλοτάκουνα και έφυγε για να διασκεδάσει.

Μαρία Αντωνά έξοδος μετά τον χωρισμό

Η πρώτη αντίδραση μπροστά στις κάμερες για το τέλος της σχέσης τους

Οι κάμερες των εκπομπών περίμεναν την Μαρία Αντωνά έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό όπου παρουσιάζει τη δική της εκπομπής, με σκοπό να της αποσπάσουν δηλώσεις σχετικά με το χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Με το που έφτασε έξω από το κτίριο η παρουσιάστρια, οι δημοσιογράφοι την "βομβάρδισαν" με ερωτήσεις, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά αφού ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους είπε πως δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση και με γοργό βήμα μπήκε μέσα στο κτίριο.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση», είπε.

Να σημειώσουμε η είδηση πως χώρισαν έπειτα από 7 χρόνια περίπου σχέσης επιβεβαιώθηκε από τον Κώστα Φραγκολιά που ήταν και ο άνθρωπος που θα τους πάντρευε, αποκαλύπτοντας τους λόγους που πήραν αυτή την απόφαση - δείτε εδώ.