Ιωάννα Τούνη: Στο κομμωτήριο με τον γιο της - Αγνώριστος ο μικρός Πάρης μετά το πρώτο του κούρεμα (Βίντεο)

Μαζί με τη θεία της, που τον κρατούσε στην αγκαλιά της

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP - Instagram
NDP - Instagram

Αυτές τις ημέρες η Ιωάννα Τούνη και ο γιος της Πάρης βρίσκονται στη Θεσσαλονίκη, καθώς η influencer είχε προγραμματίσει να κάνει την πλαστική στήθους, που ήθελε να κάνει εδώ και μήνες μετά τη γέννηση του γιου της.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μετά την επέμβαση όλα πήγαν καλά, ωστόσο αυτό το διάστημα η Ιωάννα Τούνη δε θα μπορεί να σκύβει και να σηκώνει τον γιο της, επομένως θα πρέπει να έχει βοήθεια από φίλους και συγγενείς.

Δείτε επίσης: Πλαστική στήθους: Τι είναι το "ένθεμα από δάκρυ" που χρησιμοποίησε ο γιατρός της Ιωάννας Τουνη

Παρά το γεγονός, πως η Τούνη έκανε την Τρίτη 9/4 πλαστική στήθους την Τετάρτη 10/4 πήρε τον μικρό Πάρη και πήγαν στο αγαπημένο της κομμωτήριο στη Θεσσαλονίκη για να κάνει το πρώτο του κούρεμα.

Όπως βλέπουμε στα βίντεο, που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο instagram είχε και τη βοήθεια της θείας της, την οποία αποκαλεί ''γιαγιά'' του Πάρη, η οποία μάλιστα τον κρατούσε στην αγκαλιά της όσο οι κομμώτριες τον κούρευαν.

Το πρώτο κούρεμα του γιου της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Το αποτέλεσμα ήταν πολύ ωραίο και μάλιστα ο Πάρης ήταν πολύ ήσυχος κατά τη διάρκεια του κουρέματος παρά την ηλικία του και την ενέργεια που έχει κατά τα άλλα ο μικρός Αλεξάνδρου.

«Και επίσημα από μωράκι έγινε παιδάκι. Το πρώτο μας κούρεμα!!!», έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου στο στόρυ που έκανε από τη βιντεοκλήση με τον γιο του. Στη συνέχεια, η Τούνη έκανε repost γράφοντας: «Βιντεοκλήση με μπαμπά».

Πάρης - Γιος Τούνη - Πρώτο κούρεμα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ιωάννα Τούνη: Είχε αρπάξει τον Δημήτρη Αλεξάνδρου από τον λαιμό και τον φιλούσε παθιασμένα - Τους κοιτούσαν όλοι στα μπουζούκια

Ιωάννα Τούνη & Δημήτρης Αλεξάνδρου: Σπάνια βραδινή εμφάνιση για το ζευγάρι - Με σιέλ σετ και τσάντα γνωστού οίκου η influencer

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Αμηχανία στον αέρα με την πρόταση γάμου στην Ιωάννα Τούνη: «Δεν με αφήνει η μητέρα μου να παντρευτώ»

Δημήτρης Αλεξάνδρου: Τον ρωτούσαν για γάμο και δεν τους άκουγε καν - Η αμήχανη αντίδραση της Ιωάννας Τούνη στις κάμερες

Ιωάννα Τούνη: Δέχτηκε πρόταση για το TV Queen – Η αποκάλυψη του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Ο ιδιοκτήτης είναι ένας» - Η πρώτη αντίδραση στην πλαστική επέμβαση της Ιωάννας Τούνη στο στήθος

Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Είναι το 80% της ευτυχίας μου! Την έχω καλύτερα και από τα ώπα ώπα» - Η οικιακή βοηθός του στο διαμέρισμα που μένει με την Ιωάννα Τούνη