Ελένη Μενεγάκη: Γκάζωσε και έφυγε ο σοφέρ της - Η αντίδραση της όταν την συνάντησε η κάμερα του Happy Day

Δείτε το βίντεο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Γκάζωσε και έφυγε ο σοφέρ της - Η αντίδραση της όταν την συνάντησε η κάμερα του Happy Day

Πολλά είναι τα δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα που μιλούν για την Ελένη Μενεγάκη και την συνεργασία της με το MEGA. Φέτος το συμβόλαιο της λήγει και οι συζητήσεις με το κανάλι έχουν ξεκινήσει με ρεπορτάζ να αναφέρουν πως ο σταθμός της πρότεινε συμβόλαιο ενός χρόνου, ωστόσο η ίδια κάνει πολυετή και συνήθως 2 με 3. Ωστόσο, σίγουρα πράγματα δεν έχουν ειπωθεί, καθώς είναι άσχημη περίοδος για τα ζώδια και η παρουσιάστρια πιστεύει πολύ στην αστρολογία. Οπότε είμαστε σε αναμονή!

Η κάμερα του Happy Day λοιπόν, βρέθηκε έξω από τα στούντιο του MEGA και την περίμεναν ανυπόμονα για να κάνει μια δήλωση σχετικά τόσο για το τηλεοπτικό της μέλλον όσο και για το μέλλον των συνεργατών της.

Η αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη στην κάμερα

Ωστόσο, η Ελένη Μενεγάκη δεν έκανε καμία δήλωση, ούτε καν φάνηκε το πρόσωπό της στην κάμερα. Συγκεκριμένα, με το που έφτασαν στο σημείο της δημοσιογράφου ο σοφέρ της δεν σταμάτησε και συνέχισε κανονικά το δρόμο τους.

Χθες 10/4 ωστόσο, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έκανε κάποιες δηλώσεις σχετικά με την συνεργασία τους και την εκπομπή στο MEGA.

«Είμαι το καλύτερο αφεντικό, αλλά είμαι και το δυσκολότερο»

Μία λαχταριστή μακαρονάδα έγινε αφορμή για έναν απολαυστικό διάλογο ανάμεσα στην Ελένη Μενεγάκη και τον Γιώργο Παπακώστα, με υπονοούμενα προς πάσα κατεύθυνση. Ο σεφ της «Ελένης» παρουσίασε τα δικά του σπαγγέτι με σικελιάνικα κεφτεδάκια σε σάλτσα ντομάτας, με τους συνεργάτες της και την ίδια να μην κρύβουν τη χαρά τους που οι μυρωδιές πλημμύρισαν το στούντιο.

Αφότου ολοκληρώθηκε το πιάτο ήταν φυσικά και η ώρα της δοκιμής με την Ελένη Μενεγάκη να ολοκληρώνει την ενότητα της μαγειρικής καλώντας τα μέλη του πάνελ να φάνε, καθώς είναι αλήθεια πως μία μακαρονάδα αξίζει πολύ περισσότερο όταν είναι αχνιστή. Εκεί ο Γιώργος Παπακώστας της έκανε το κομπλιμέντο ότι είναι το καλύτερο αφεντικό του κόσμου, χαριτολογώντας, και η παρουσιάστρια πήρε την πάσα.

Δείτε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Θρίλερ με το συμβόλαιό της - Τι απαιτεί η παρουσιάστρια και το Mega αρνείται να συμφωνήσει

Λένε πως μεταξύ σοβαρού και αστείου λέγονται οι μεγαλύτερες αλήθειες... Η Ελένη Μενεγάκη συμφώνησε με το πείραγμα του Γιώργου Παπακώστα, αλλά έβαλε και τη δική της εσάνς σε αυτά που είπε: «Καλά, είμαι το καλύτερο, αλλά είμαι και το δυσκολότερο. Αυτά! Για να μη λέμε μόνο τις γλύκες μας, να λέμε τις αλήθειες μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτό το σχόλιο έρχεται μετά από δηλώσεις πολλών συνεργατών της μέσα στα χρόνια ότι από τη μία η Ελένη Μενεγάκη δίνεται απλόχερα στις συνεργασίες της, αλλά ταυτόχρονα απαιτεί και από τους ανθρώπους δίπλα της να δίνουν κι εκείνοι τον καλύτερό τους εαυτό.

Δείτε το στιγμιότυπο από το 9o λεπτό και μετά: