Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απάντηση σε Αλεξάνδρου & Καινούργιου - «Δεν θα απολογηθώ κιόλας, γιατί επέστρεψα! Είπα ότι...»

«Θα με υποστείτε»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: Η απάντηση σε Αλεξάνδρου & Καινούργιου - «Δεν θα απολογηθώ κιόλας, γιατί επέστρεψα! Είπα ότι...»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar έκανε ο Κωνσταντίνος Βασάλος. Στο βίντεο που είδαμε να προβάλλεται σήμερα 11/4, απάντησε τόσο στην Κατερίνα Καινούργιου όσο και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου σχετικά με τα σχόλια που έκαναν για το βίντεο του στο Youtube.

Να θυμίσουμε πως στο βίντεο του ανέφερε πως δεν περνάει καλά στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι εξαιτίας της θεματολογίας. Τότε λοιπόν, η παρουσιάστρια του Super Κατερίνα σχολίασε πως αν δεν περνάει καλά να δώσει την θέση του σε έναν άλλο άνθρωπο που έχει ανάγκη. Από την άλλη όμως ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ήταν λίγο πιο αιχμηρός λέγοντας στο Οδός Ζαρίφη ότι γνώριζε πολύ καλά ποια ήταν η θεματολογία πριν πάει στην εκπομπή.

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου σε Καινούργιου - Αλεξάνδρου

«Εγώ κάνω ένα βίντεο στο YouTube, απαντάω σε διάφορα πράγματα που με ρωτάνε με αυθορμητισμό και λογικό είναι να προκαλέσει αντίδραση. Δεν έχω σκοπό ούτε να μειώσω κάποιον, ούτε να τον προσβάλλω. Λέω την γνώμη μου όπως πάντα με ξέρετε, αυθόρμητα και αφιλτράριστα. Αυτό! Τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω πως αντέδρασε η Σίσσυ, τώρα θα πάω πάνω, αν θα με διώξουν...», ανέφερε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

«Σωστό είναι αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου, αλλά μέχρι στιγμής μου αρέσει, οπότε θα με υποστείτε. Είναι δικός μου λόγος, γιατί επέστρεψα. Παίζει μεγάλο ρόλο η Σίσσυ, η Βάλια, ο Παύλος, ο Νίκος. Είναι οικογένεια για εμένα, οπότε λογικό είναι να επέστρεψα.

Έπαιξε πιο πολύ ρόλο αυτό και σε δεύτερη μοίρα η θεματολογία. Δεν θα απολογηθώ κιόλας, γιατί επέστρεψα. Επέστρεψα γιατί έτσι θέλω και επέστρεψα! Είπα ότι δεν περνάω πολύ καλά στην εκπομπή όταν υπάρχει βαριά ενημέρωση. Με πιάνει ψυχοπλάκωμα, αλλά καταλαβαίνω πως έτσι είναι η θεματολογία και δεν είμαι ο αρμόδιος να την κρίνω ή να την αλλάξω ή να την διαμορφώσω με τα δικά μου θέλω»

«Είχα κάνει παλιά συζητήσεις για κάτι δικό μου αλλά τώρα τίποτα... δεν ξέρω. Δεν με θέλουν; Με βλέπουν στο Youtube και λέει αυτός είναι πολύ άνετος θα μας κλείσει μέσα, θα φαμε κανένα πρόστιμο από το ΕΣΡ. Δεν χτυπάει το τηλέφωνο. Θα παρουσίαζα ένα τηλεπαιχνίδι αρκεί να μπορούσα να το κάνω. Δεν είναι εύκολο. Το ιδανικό θα ήταν να παρουσιάσω ένα παιχνίδι σαν το Survivor», απάντησε στην συνέχεια.