Χρήστος Δάντης: «Χώρισαν και άλλοι και δεν το ήξερα;» - Η θλίψη του σε ερώτηση για το τέλος της σχέσης Αντωνά και Σοϊλέδη

Το πρώην ζευγάρι έκανε παρέα με τον τραγουδιστή

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η κάμερα του Πρωινού συνάντησε τον Χρήστο Δάντη στο αεροδρόμιο λίγο πριν μπει στην πτήση του με τον τραγουδιστή να απαντάει μεταξύ άλλων σε ερώτηση σχετική με τον πρόσφατο χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη με τη Μαρία Αντωνά.

Οι σύντομες δηλώσεις του προβλήθηκαν την Πέμπτη 11/4 με τον Χρήστο Δάντη να μην κρύβει τη θλίψη του για τα δυσάρεστα νέα, που έγιναν γνωστά για το ζευγάρι πριν από λίγες ημέρες.

Με μία λέξη ''λυπηρό'' εξέφρασε ο τραγουδιστής τα συναισθήματά του για τίτλους τέλους ανάμεσα στον ποδοσφαιριστή και στη ραδιοφωνική παραγωγό μιας και το πρώην ζευγάρι ήταν φίλοι με τον τραγουδιστή και είχαν ζήσει στιγμές παρέα.

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά: Δεν ξενοικιάστηκε το σπίτι που έμενε με τον Σοϊλέδη - Ποιος της κρατάει συντροφιά μετά τον χωρισμό

Το σχόλιο του Χρήστου Δάντη για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά

«Είναι πάρα πολύ λυπηρό (το ότι όσοι πάνε Survivor και γυρίζουν μετά χωρίζουν). Χώρισαν και άλλοι και δεν το ήξερα; Λυπηρό ήταν αυτό πολύ (για Μαρία και Άρη) στεναχωρηθήκαμε όλοι οι φίλοι τους», είπε ο Χρήστος Δάντης.

Η πρώτη αντίδραση της Αντωνά στις κάμερες

Οι κάμερες των εκπομπών περίμεναν την Μαρία Αντωνά έξω από τον ραδιοφωνικό σταθμό, όπου παρουσιάζει τη δική της εκπομπής με σκοπό να της αποσπάσουν δηλώσεις σχετικά με τον χωρισμό της από τον Άρη Σοϊλέδη.

Με το που έφτασε έξω από το κτίριο η παρουσιάστρια, οι δημοσιογράφοι τη "βομβάρδισαν" με ερωτήσεις, ωστόσο η ίδια δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Αντωνά αφού ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους είπε πως δεν θέλησε να κάνει καμία δήλωση και με γοργό βήμα μπήκε μέσα στο κτίριο.

«Ευχαριστώ πάρα πολύ που βρίσκεστε εδώ, ευχαριστώ πάρα πολύ για το ενδιαφέρον που έχει στείλει πάρα πολλά μηνύματα. Επειδή βρίσκομαι σε μια πολύ περίεργη προσωπική φάση, δεν θα ήθελα να κάνω κάποια δήλωση», είπε.

Να σημειώσουμε η είδηση πως χώρισαν έπειτα από 7 χρόνια περίπου σχέσης επιβεβαιώθηκε από τον Κώστα Φραγκολιά που ήταν ο άνθρωπος που θα τους πάντρευε, αποκαλύπτοντας τους λόγους που πήραν αυτή την απόφαση - δείτε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Άρης Σοϊλέδης: «Κάποια στιγμή θα πρέπει να κοιτάξεις και λίγο...» - Η όλο νόημα ανάρτηση μετά τον χωρισμό του με την Μαρία Αντωνά

Σπύρος Μαρτίκας: «Μάλλον απλή αίσθηση θα ήταν ότι ήταν πολύ ερωτευμένοι» - Το αιχμηρό σχόλιο για τον χωρισμό Αντωνά & Σοϊλέδη

Μαρία Αντωνά: Με καυτό ροζ σορτσάκι και crop top στην πρώτη δημόσια έξοδο μετά το χωρισμό από τον Σοϊλέδη

Άρης Σοϊλέδης: Πρώτη βραδινή έξοδος μετά το χωρισμό από τη Μαρία Αντωνά - Με ποιον τα "έσπασε" μέχρι το ξημέρωμα;

Αποκαλύψεις από Μαγγίρα & Μακαλιά για το χωρισμό Αντωνά - Σοϊλέδη: «Μένουν ακόμα μαζί» - «Πέρασε πολύ δύσκολα όλο εκείνο το διάστημα»

Χρήστος Δάντης για Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Με απασχολεί η υγεία της και το σπασμένο χέρι της όχι αν θα...»

Ελεονώρα Μελέτη για χωρισμό Αντωνά & Σοϊλέδη: «Δε μπορεί να τον περιμένεις σαν την Πηνελόπη από το Survivor, αλλά...»

Λάμπρος Κωνσταντάρας: «Δε θέλω να πω τι ξέρω...» - Οι αποκαλύψεις για τον ξαφνικό χωρισμό Άρη Σοϊλέδη και Μαρίας Αντωνά