Πέτρος Κουσουλός για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο που εξυφάνθηκε από κάποια αόρατα κέντρα για να βγει από τη μέση;»

Λίγο πριν τη νέα δίκη για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Πέτρος Κουσουλός για Πέτρο Φιλιππίδη: «Ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο που εξυφάνθηκε από κάποια αόρατα κέντρα για να βγει από τη μέση;»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πρωτόδικα καταδικάστηκε για δύο απόπειρες βιασμού και αθωώθηκε για δύο βιασμούς, ωστόσο στις 3 Ιουνίου θα δικαστεί ξανά για τα παραπάνω αδικήματα. Για τον λόγο αυτό, ο δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε το πρωί της Πέμπτης 11/4 στην εκπομπή του OPEN, Πρωινό Σουσού.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως ο πελάτης του είναι αθώος και για τις απόπειρες, ωστόσο στο πλατό βρισκόταν και ο Πέτρος Κουσουλός, ο οποίος εξέφρασε τη διαφωνία του και τις απόψεις του για την υπόθεση, θέτοντας κάποια πολύ στοχευμένα ερωτήματα.

Το σχόλιο του Πέτρου Κουσουλού για την υπόθεση Φιλιππίδη

«Πιστεύω ότι στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο τα πράγματα θα είναι πιο βατά και πιο κοντά στην πραγματικότητα. Το γεγονός ότι αθωώθηκε για τους δύο τετελεσμένους βιασμούς ομοφώνως και με σύμφωνη γνώμη της κυρίας εισαγγελέως, περνάει ένα μήνυμα. Η κάθε γυναίκα μπορεί να λέει την αλήθεια, αλλά μπορεί να λέει και ψέματα. Δεν είναι θέσφατο ότι ένας άνθρωπος που καταγγέλλει έναν βιασμό, έχει συμβεί.

Οι δύο απόπειρες που τον κατηγόρησαν, δεν συμβαδίζουν με την κοινή λογική, κατά τη δική μου άποψη, και έχουμε ισχυρά στοιχεία που με κάνουν να αισιοδοξώ ότι θα αποδομηθούν αυτές οι δύο κατηγορίες. Είμαι πεπεισμένος ότι είναι αθώος. Ο κ. Φιλιππίδης αισθάνθηκε ικανοποιημένος που αθωώθηκε για τους δύο βιασμούς και ζει με τη ελπίδα ότι θα του δοθεί η δυνατότητα προκείμενου να αποδείξει την αθωώτητά του και για τις απόπειρες. Δεν ξέρω αν θα να γυρίσει στην υποκριτική», ανέφερε αρχικά ο δικηγόρος του ηθοποιού, Μιχάλης Δημητρακόπουλος.

Δείτε επίσης: Πέτρος Φιλιππίδης - Στο νοσοκομείο η σύζυγός του, Ελπίζα Νίνου

«Το ακούω πολύ συχνά και κάθε κατηγορούμενος χαίρει του τεκμηρίου αθωότητας. Εγώ λέω με την απλή λογική. Έστω ότι κάποιοι άνθρωποι θέλανε να βγάλουν τον Φιλιππίδη από τη μέση. Τι έκαναν; Συνασπίστηκαν και πήγαν και βρήκα καταγγέλλουσες και φερόμενα θύματα και είπαν πάνε να τον καταγγείλουμε; Δηλαδή ήταν ένα οργανωμένο σχέδιο που εξυφάνθηκε από κάποια αόρατα κέντρα για να βγει από τη μέση ο Φιλιππίδης; Εντάξει, το “ακούω” ως επιχείρημα, αλλά δεν με πείθει εμένα αυτό! Όπως συνέβη και στην υπόθεση Λιγνάδη και αλλού. Τον πρώτο και τελευταίο λόγο έχει η Δικαιοσύνη», ανέφερε με τη σειρά του ο Πέτρος Κουσουλός.

Δείτε επίσης: Παύλος Χαϊκάλης: «Ξέρω ότι έχει προτάσεις» - Τι κρατάει τον Φιλιππίδη μακριά από το σανίδι παρά τα δελεαστικά τηλεφωνήματα