Τζόρτζια Σιακαβάρα: Αγκαζέ με το ένα χέρι στον λαιμό του Κωνσταντίνου Πλεύρη - Οι τρυφερές στιγμές τους στο κέντρο της Αθήνας

Αποκλειστικές φωτογραφίες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Κωνσταντίνος Πλεύρης και η Τζόρτζια Σιακαβάρα είχαν περιορίσει τις δημόσιες εμφανίσεις τους το τελευταίο διάστημα, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός του youweekly.gr τους συνάντησε πρόσφατα στο κέντρο της Αθήνας σε τρυφερές στιγμές κατά τη διάρκεια της βόλτας τους.

Εκεί ήταν ντυμένη στα πετρόλ από την κορυφή μέχρι τα νύχια, με το φόρεμα, τις ψηλοτάκουνες μπότες, το παλτό της, αλλά και τα σκουλαρίκια της, να έχουν την ίδια απόχρωση, ενώ ο καλός της φορούσε ένα καρό κοστούμι σε σκούρο γκρι με λευκές ρίγες.

Η νέα έξοδος του Κωνσταντίνου Πλεύρη με την Τζόρτζια Σιακαβάρα

Περπατούσαν χέρι χέρι, ενώ κάποια στιγμή εκείνη είχε περάσει το ένα χέρι της γύρω από τον λαιμό του και του μιλούσε όσο προχωρούσαν. Δεν έδωσαν καμία σημασία στα βλέμματα γύρω τους, αλλά ούτε και στην κάμερα που τους απαθανάτιζε.

Δείτε επίσης: Τζόρτζια Σιακαβάρα: Έβαλε ''φωτιές'' με το αισθησιακό τσιφτετέλι της - Το όλο νόημα τραγούδι που χόρεψε (Βίντεο)

Τζόρτζια Σιακαβάρα Κωνσταντίνος Πλεύρης

Τζόρτζια Σιακαβάρα Κωνσταντίνος Πλεύρης βόλτα

Τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και στα παιδιά του

Η κάμερα του Happy Day απέσπασε δηλώσεις από την Τζόρτζια Σιακαβάρα, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης 28/2. Η γνωστή ηθοποιός ανάμεσα στα όσα είπε έκανε και αποκαλύψεις για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο Πλεύρη.

Το ζευγάρι το τελευταίο διάστημα έχει απασχολήσει έντονα τα μέσα και τα φώτα της δημοσιότητας. Σχετικά με το επόμενο βήμα στη σχέση τους και οι δύο έχουν παραδεχτεί, πως είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Σε περίπτωση όμως που η Σιακαβάρα και ο Πλεύρης παντρευτούν έχει εννοηθεί, πως τα παιδιά του δε θα είναι σύμφωνα με την επιλογή αυτή. Έτσι λοιπόν, η Τζόρτζια Σιακαβάρα απάντησε ανοιχτά σχετικά με το ποιες είναι οι σχέσεις της με τον Θάνο Πλεύρη και την αδερφή του (δείτε εδώ την αιχμηρή ανάρτησή της κόρη του Πλεύρη).

«Οι σχέσεις μου με τον Θάνο Πλεύρη είναι το ίδιο όπως ήταν στην αρχή, δηλαδή σε ένα ίδιο σημείο. Δεν ήταν ποτέ πάρα πολύ άσχημες, ούτε πάρα πολύ καλές. Είχαμε κάτσει και είχαμε φάει σε ένα τραπέζι. Το κλίμα ήταν πάρα πολύ καλό. Τη Φένια δεν την έχω γνωρίσει, μόνο τον Θάνο έχω γνωρίσει», είπε η Τζόρτζια Σιακαβάρα.