Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στη βασιλική οικογένεια - «Περιμένουν το μωρό τους αυτό το καλοκαίρι»

Με το καλό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ανακοινώθηκε η εγκυμοσύνη στη βασιλική οικογένεια - «Περιμένουν το μωρό τους αυτό το καλοκαίρι»

Το περασμένο μήνα ανακοινώθηκαν πάνω από πέντε εγκυμοσύνες στην εγχώρια, αλλά και στην ξένη showbiz (δείτε εδώ ποια ηθοποιός αποκάλυψε πως περιμένει το δεύτερο παιδί της πριν από μερικές ημέρες) και την Τετάρτη 10 Απριλίου ανακοινώθηκε άλλη μία, η οποία προέρχεται, μάλιστα, από την βασιλική οικογένεια.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του παλατιού, ο γιος της Βασίλισσας Ράνιας, πρίγκιπας Χουσεΐν και η σύζυγός του, πριγκίπισσα Ράτζουα της Ιορδανίας, περιμένουν το πρώτο τους παιδί, περίπου 10 μήνες μετά τον χλιδάτο και πολυσυζητημένο γάμο τους.

Η ανακοίνωση για την εγκυμοσύνη της πριγκίπισσας της Ιορδανίας

«Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η Βασιλική Υψηλότητά τους ο διάδοχος του θρόνου Αλ Χουσεΐν μπιν Αμπντουλάχ Β’ και η πριγκίπισσα Ράτζουα Αλ Χουσεΐν περιμένουν το πρώτο τους μωρό αυτό το καλοκαίρι.

Η Βασιλική Χασεμιτική Αυλή εκφράζει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στις Μεγαλειότητές τους, τον Βασιλιά Αμπντουλάχ II και τη Βασίλισσα Ράνια Αλ Αμπντουλάχ, και εύχεται στην Βασιλική Υψηλότητά τους στον διάδοχο του θρόνου Αλ Χουσεΐν και στην πριγκίπισσα Ράτζουα καλή υγεία και χαρά καθώς υποδέχονται το μωρό τους», γράφει συγκεκριμένα η ανακοίνωση.

Δείτε επίσης: Yes I Do: Με στενό σατέν φόρεμα στον 4ο μήνα εγκυμοσύνης - Πασίγνωστη δημοσιογράφος έκανε την πρώτη επίσημη εμφάνισή της

Ο γάμος με τον πρίγκιπα Χουσεΐν

Το ζευγάρι παντρεύτηκε πέρυσι το παλάτι Ζαχράν, εκεί όπου οι γονείς του πρίγκιπα, ο βασιλιάς Αμπντάλα Β΄ και η βασίλισσα Ράνια, παντρεύτηκαν το 1993, με περίπου 140 καλεσμένους, ανάμεσα στους οποίος ήταν και η πριγκίπισσα της Ουαλίας.

Οι εορτασμοί, ωστόσο, για τον γάμο τους πραγματοποιήθηκαν σε όλη τη χώρα, αφού είχαν αναρτηθεί παντού τα πορτρέτα των νεόνυμφων και είχαν οργανωθεί show με πυροτεχνήματα, αεροπορικές επιδείξεις και συναυλίες σε διάφορα σημεία.

Σύμφωνα με τα ξένα Μέσα, η νύφη είχε φορέσει μία δημιουργία του Λιβανέζου σχεδιαστή Elie Saab, την οποία συνδύασε με μια διαμαντένια τιάρα. Έφτασε στο παλάτι με μια Rolls-Royce Phantom V του 1968, ενώ ο 28χρονος γαμπρός βρέθηκε εκεί με πλήρη τελετουργική στρατιωτική στολή και χρυσό σπαθί.