Κατερίνα Ζαρίφη: «Πώς να μιλήσεις με έναν άνθρωπο που είναι απέναντι; Μη γελιόμαστε» - Η αποκάλυψη για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Όλη η αλήθεια

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: «Πώς να μιλήσεις με έναν άνθρωπο που είναι απέναντι; Μη γελιόμαστε» - Η αποκάλυψη για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της συνεργασίας τους

Ο Γιώργος Παπαδάκης συναντήθηκε με τον Γιώργο Αυτιά μετά από 21 χρόνια, με τη σχέση τους να έχει περάσει μεγάλες εντάσεις στο διάστημα αυτό, αφού για πολλά χρόνια υπήρξαν τηλεοπτικοί αντίπαλοι και δεν μιλούσαν μεταξύ τους (δείτε εδώ τις αγκαλιές και το φιλί τους).

Το γεγονός αυτό σχολιάστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 11 Απριλίου στην εκπομπή του OPEN, Οδός Ζαρίφη, με την Κατερίνα Ζαρίφη να παρομοιάζει την επανασύνδεση αυτή με εκείνη της Δέσποινας Βανδή και της Άννας Βίσση μέσω του Νίκου Κοκλώνη (δείτε εδώ τι στιγμή που φιλήθηκαν στο στόμα), κάνοντας αποκαλύψεις και για το παρελθόν της με την Ελένη Μενεγάκη.

Η σχέση της Κατερίνας Ζαρίφη με την Ελένη Μενεγάκη μετά το τέλος της συνεργασίας τους

«Όσο περνάει ο καιρός, οι σχέσεις μαλακώνουν. Θυμάμαι όταν είχα φύγει από την Ελένη Μενεγάκη, θυμάστε τα δημοσιεύματα… Τίποτα δεν είχε γίνει. Εμείς σαν διένεξη δεν είχαμε ποτέ. Θα μου πεις, μιλάγατε; Μα πώς να μιλήσεις με έναν άνθρωπο που είναι απέναντι; Μη γελιόμαστε. Δεν είχαμε βρεθεί τυχαία, πού να έρθει στον Βύρωνα, στα κουτούκια που πάω εγώ; Όλα με το που περνάει ο καιρός, ηρεμούν λιγάκι…», είπε χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη για τα πρώτα της χρόνια στο χώρο της τηλεόρασης

«Έχω κι άλλα να δώσω στη νέα μου εκπομπή, είναι μία ζώνη του Open, που δεν υπήρχε τα προηγούμενα. Με τα νούμερα τηλεθέασης, μία κλαίμε, μία γελάμε», είπε αρχικά για το project, που έχει αναλάβει φέτος.

«Είμαι κάθετη στο να μην απαντάς στα αρνητικά σχόλια. Είναι κάτι, που ιντριγκάρει τον κόσμο το κουτσομπολιό. Θεωρώ, ότι το να συνεχίζεις να απαντάς γίνεται μοιραίο για την πορεία μιας εκπομπής γιατί από ένα σημείο αυτό θα είναι και η απαίτηση, "με τι θα σκοτωθούμε αυτή την εβδομάδα;". Δεν ξέρω κατά πόσο ενδιαφέρει τον κόσμο αυτό. Με πιάνει τρέλα με το ψέμα και με τα ρατσιστικά σχόλια», ανέφερε για τις κριτικές, που μπορεί κάποιος να δεχθεί.

«Ήμασταν σε μία εποχή όπου η τηλεόραση ήταν στα πολύ ροκ της. Μέχρι τότε η τηλεόραση είχε κάποια πολύ συγκεκριμένα ήταν κούκλα μπούκλα, στερεοτυπική. Όταν ξεκίνησα στην Ελένη Μενεγάκη, έμπαινα με κλάμερ, αρβύλες, σχεδόν άβαφη, υπήρξαμε λίγο πιο ροκ στα δεδομένα και σπάσαμε ένα στερεότυπο. Υπάρχει μια αλλαγή. Εννοείται, ότι τότε έπεσε όλο το κατεστημένο να πει, "μην βγάζετε ανθρώπους που είναι χοντροί, κοντοί, που δεν είναι ξανθοί". Στην αρχή με επηρέαζαν τα αρνητικά σχόλια», εξομολογήθηκε για τα πρώτα της βήματα.