Βασίλης Μπισμπίκης: Ανανεωμένος και πολύ πιο αδύνατος μετά την περιπέτεια υγείας του - Η μοναχική του βόλτα

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Βασίλης Μπισμπίκης έκανε πρόσφατα μια μοναχική βόλτα στο κέντρο της Αθήνας περπατώντας με total black look, γυαλιά ηλίου και τα μαλλιά του διαφορετικά φτιαγμένα σε σχέση με άλλες δημόσιες εμφανίσεις του.

Μέσα από πλάνα που εξασφάλισε ο φακός του Youweekly.gr βλέπουμε τη βόλτα του ηθοποιού σε πολύ κεντρικό δρόμο ανάμεσα στο πλήθος. Να τονίσουμε εδώ, πως ο Βασίλης Μπισμπίκης έδειχνε χαλαρός και πολύ ανανεωμένος μετά την περιπέτεια της υγείας του.

Η μοναχική βόλτα του Βασίλη Μπισμπίκη στο κέντρο της Αθήνας

Θυμίζουμε, πως ο ηθοποιός υπέστη καρδιακό επεισόδιο πριν από λίγο καιρό. Μετά από την εξέλιξη αυτή ο ίδιος αποφάσισε να κάνει μερικές αλλαγές στη ζωή του, να προσέξει τη διατροφή του και γενικότερα να υιοθετήσει έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής (δείτε εδώ τη διατροφή που ακολουθεί με τη Δέσποινα Βανδή).

Βασίλης Μπισμπίκης - Κέντρο
Βασίλης Μπισμπίκης - Βόλτα

Οι πρώτες δηλώσεις μετά το καρδιακό επεισόδιο

Τις πρώτες του δηλώσεις μετά την περιπέτεια της υγείας του, έκανε, ο Βασίλης Μπισμπίκης το πρωί της Τετάρτης 27/3, στην εκπομπή Mega Καλημέρα. Οι τηλεοπτικές κάμερες εντόπισαν τον ηθοποιό και την Δέσποινα Βανδή στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή τους από το ταξίδι τους στην Ρώμη.

«Όλα καλά στην υγεία μου, ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον. Restart, όλα καλά. Παιδιά προσέχετε τώρα είμαι και καρδιακός άνθρωπος, μην με τρελαίνετε...», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Περάσαμε πολύ ωραία στην Ρώμη...», πρόσθεσε για το ταξίδι του με την Δέσποινα Βανδή