Διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο και αποχώρησε από την τηλεόραση - Έτσι είναι σήμερα ο παρουσιαστής ειδήσεων του STAR, Θοδωρής Δρακάκης

Η νέα ζωή στην Τήνο με την σύζυγό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Διαγνώστηκε με επιθετικό καρκίνο και αποχώρησε από την τηλεόραση - Έτσι είναι σήμερα ο παρουσιαστής ειδήσεων του STAR, Θοδωρής Δρακάκης

Τον Θοδωρή Δρακάκη τον γνωρίσαμε μέσα από το STAR όταν κάθε βράδυ παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Πριν 11 χρόνια όμως ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας τον έκανε να αποχωρήσει από το χώρο της τηλεόρασης. Συγκεκριμένα, όταν διαγνώσθηκε από επιθετικής μορφή καρκίνο.

«Έφυγα, πήρα ένα μπουκάλι κρασί, ένα πακέτο τσιγάρα - που δεν κάπνιζα τότε - πήγα στην Πάρνηθα με το αυτοκίνητό μου και ήπια. Ήθελα να ηρεμήσω και να καταλάβω τη σοβαρότητα της κατάστασης», έχει πει σε συνέντευξη του.

Ο Θοδωρής Δρακάκης όμως αποδείχθηκε μαχητής και κατάφερε να βγει νικητής από την δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο, έχοντας πάντα στο πλευρό την οικογένεια του.

«Στις 2 Ιανουαρίου 2006 για ακόμη μία φορά, είχα πρόβλημα με την υγεία μου. Για ένα χρόνο, όποτε πήγαινα τουαλέτα, έβγαζα αίμα, αλλά δεν έλεγα τίποτα για να μην αναστατώσω την οικογένειά μου. Όμως, δεν γινόταν άλλο. Πονούσα πάρα πολύ για να συνεχίσω να αποσιωπώ κι έτσι το είπα στη γυναίκα μου και πήγαμε στο νοσοκομείο. Αυτή την εικόνα δεν θα την ξεχάσω ποτέ στη ζωή μου. Μόλις μπήκαμε στο γραφείο του γιατρού κι αφού είχα κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις, μου είπε: Καρκίνος. Και μάλιστα επιθετικής μορφής. Θα χρειαστεί να κάνουμε εισαγωγή», είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό People.

Δείτε εδώ φωτογραφίες της γυναίκας του και της κόρης του αλλά από το σπίτι του!

Η νέα ζωή του Θοδωρή Δρακάκη στην Τήνο

Σήμερα ο Θοδωρής Δρακάκης μένει μόνιμα με την σύζυγό του στην Τήνο με το χωριό Λυχναφτιά να είναι το ησυχαστήριο του. Απολαμβάνει τις βόλτες με την γυναίκα του, ενώ ασχολείται με τις αγροτικές δουλειές. Αγαπημένη του συνήθεια είναι τα παιχνίδια με τον εγγονό του.

Μάλιστα, στην εκπομπή Επί Τόπου προβλήθηκαν και φωτογραφίες του σήμερα.

Δείτε επίσης: Πως είναι σήμερα η Σταρ Ελλάς 2001, Εβελίνα Παπαντωνίου - Σπάνια δημόσια εμφάνιση στα 44 της χρόνια