Θοδωρής Δρακάκης: Η ζωή στην Τήνο 11 χρόνια μετά το STAR - Ο επιθετικός καρκίνος, η σύζυγος και η κόρη του

Φωτογραφία από τη ζωή του!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Θοδωρής Δρακάκης: Η ζωή στην Τήνο 11 χρόνια μετά το STAR - Ο επιθετικός καρκίνος, η σύζυγος και η κόρη του

Ο Θοδωρής Δρακάκης είναι ένας από τους πιο καταξιωμένους δημοσιογράφους και παρουσιαστές κεντρικών δελτίων ειδήσεων μεγάλων ιδιωτικών τηλεοπτικών σταθμών. Ο κόσμος ωστόσο, τον αγάπησε μέσα από την παρουσία του στο STAR με την χαρακτηριστική ατάκα «Ευχάριστες ή δυσάρεστες αυτές ήταν οι ειδήσεις μέχρι αυτή την ώρα» με την οποία αποχαιρετούσε τους τηλεθεατές.

Πριν 11 χρόνια ωστόσο, πήρε την απόφαση να αποχωρήσει από το χώρο της τηλεόρασης. Αφορμή στάθηκε η διάγνωση με επιθετικής μορφής καρκίνο. Η είδηση μάλιστα, είχε συγκλονίσει τον κόσμο!

Στήριγμα του Θοδωρή Δρακάκη η γυναίκα του

Με την σύζυγό του παντρεύτηκαν το 1985 και παραμένουν μαζί μέχρι και σήμερα, 34 χρόνια μετά. Εκείνη στάθηκε στο πλευρό του παρά τις δυσκολίες που πέρασε, από τις οποίες βγήκε νικητής.

«Η γυναίκα μου στάθηκε βράχος σε όλα δίπλα μου. Άντεξε σε αυτό το γάμο και έμεινε παράτα όσα προβλήματα υγείας πέρασα και τις απώλειες των αγαπημένων μας προσώπων. Το μυστικό νια το άτι είμαστε ακόμα μαζί είναι ότι δεν με έκανε ποτέ να βαρεθώ και να πιστέψω ότι είναι δεδομένη, Είναι πολλά μαζί. Και, φυσικά, σπουδαία μητέρα», έχει εξομολογηθεί ο Θοδωρής Δρακάκης σε παλαιότερη συνέντευξη του στο People.

Δείτε επίσης: Η τρομακτική αλλαγή στην εμφάνισή της και η ανατριχιαστική ανάρτησή της - Πως είναι και τι κάνει σήμερα η ένδοξη δημοσιογράφος του ΑΝΤ1, Γιώτα Μιχαλοπούλου

Η κόρη του, Άντρια

Μέσα από το γάμο του, ο Θοδωρής Δρακάκης απέκτησε την κόρη του Άντρια που είναι και μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες του. Μάλιστα, το 2017 την πάντρεψε με τον Αρη Μελισσουργό, στο κτήμα Νεφέλες στο Κορωπί.

Η τελετή ήταν άκρως ρομαντική, ενώ ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη και οι δημοσιογράφοι Βαλεντίνη και Αγάθη Ράντη.

Θοδωρής Δρακάκης κόρη γάμος

Όταν τον είχαν ρωτήσει σε συνέντευξη του γιατί δεν απέκτησε δεύτερο παιδί είχε εξομολογηθεί πως: «Ποτέ δεν ήθελα. Τώρα που το σκέφτομαι ανά περιόδους, το μετανιώνω, για να είμαι ειλικρινής. Δεν θέλω η κόρη μου να είναι μόνη της στη ζωή. Ωστόσο, η κόρη μου είναι ο θησαυρός μου και κάνει για εκατό παιδιά. Όταν είναι δίπλα μου, είμαι ο πιο δυνατός άνθρωπος του κόσμου».

Δυο χρόνια μετά το γάμο της κόρης του έγινε και παππούς. Η Άντρια Δρακάκη έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι που σήμερα είναι 5 ετών.

Θοδωρής Δρακάκης γυναίκα κόρη

Η νέα ζωή του Θοδωρή Δρακάκη στην Τήνο

Μετά την αποχώρηση του από το χώρο της τηλεόρασης και την δύσκολη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο και βγήκε νικητής, ο Θοδωρής Δρακάκης δεν επέστρεψε ξανά στις επάλξεις. Αντιθέτως επέλεξε μια πιο ήρεμη ζωή στην πανέμορφη Τήνο όπου έχει αφιερώσει την καθημερινότητα του στην οικογένεια του αλλά και στην αγροτική δουλειά.

Άλλωστε η θέα από το σπίτι του όπως έχουμε δει σε ανάρτηση του στο Instagram είναι μαγική, αφού βλέπει όλο το Αιγαίο.

Μάλιστα, η εκπομπή Επί Τόπου έδειξε πως είναι σήμερα ο αγαπημένος δημοσιογράφος.

Θοδωρής Δρακάκης σπίτι Τήνος