Πόπη Μαλλιωτάκη: «Πόσο να σου στοίχισε άραγε;» - Η αποστομωτική απάντησή της σε σχόλιο κάτω από φωτογραφία της στο instagram

Δεν το άφησε ασχολίαστο!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
popimaliotaki - Instagram
popimaliotaki - Instagram

Η Πόπη Μαλλιωτάκη είναι πολύ ενεργή στα social media δημοσιεύοντας πολύ συχνά φωτογραφίες τόσο από την προσωπική της ζωή, όσο και από τις εμφανίσεις που κατά διαστήματα κάνει σε πίστες ανά την Ελλάδα!

Πρόσφατα η ίδια πήρε την απόφαση να απαντήσει σε ένα κακόβουλο σχόλιο follower της, που στάθηκε στην εξωτερική εικόνα της Πόπης Μαλλιωτάκη και στο γεγονός, πως δείχνει πολύ ανανεωμένη το τελευταίο διάστημα.

Από τη μεριά της η τραγουδίστρια δεν αναφέρθηκε στο κόστος της ανανέωσης της, για το οποίο ερωτήθηκε αλλά στο γεγονός, πως έχει κάνει ''ολική επαναφορά'' όπως έγραψε και πιο συγκεκριμένα σε ό,τι αφορά τον εσωτερικό της κόσμο (δείτε εδώ την απάντησή της σε σχόλιο για τις πλαστικές επεμβάσεις).

Η απάντηση της Πόπης Μαλλιωτάκη σε σχόλιο ακολούθου της στο instagram

«Δε μπορώ να περιμένω για το καλοκαίρι», έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Πόπη Μαλλιωτάκη και από κάτω μεταξύ των σχολίων εκείνη απάντησε στο: «Έχεις κάνει ολική μεταμόρφωση! Πόσο να σου στοίχισε άραγε».

«Έχω κάνει ολική επαναφορά* ναι.. στο μέσα μου κυρίως.. φιλιά», απάντησε η Πόπη Μαλλιωτάκη.

Η αποκάλυψη της για τις πλαστικές και τα φίλτρα

«Με κατηγορούν ότι βάζω φίλτρα και ότι έχω κάνει πλαστικές, θέλω να τους πω ότι το σώμα μου είναι σαν έφηβη. Δεν μεγαλώνω ποτέ. Δεν τρώω, τρώω μόνο ένα γιαούρτι το βράδυ, οπότε πως να μη διατηρηθώ. Έχω κάνει πλαστική και κοιλιά και στήθος. Μίκρυνα το στήθος μου ένα νούμερο πριν 6 μήνες, γιατί δε με βόλευε!

Έχουν φαγωθεί για το πρόσωπο, αν χρειαστεί θα το κάνω, είμαι πάντα υπέρ των πλαστικών. Κοίταξε όταν δεν υπάρχει καλός φωτισμός μπορεί να βάλω κάποιο φίλτρο στο Instagram, έχω δώσει πολλή σημασία στο σώμα και όχι στο πρόσωπο και βάζω κάτω 20άρες άμα λάχει. Άμα γδυθώ στην παραλία, δεν έχω να ζηλέψω τίποτα από 20άρες. Να 'ταν η ζήλια ψώρα», είχε πει πριν από μήνες η Πόπη Μαλλιωτάκη.