Ξένια Καλογεροπούλου: «Είχα κάνει πολλές αποβολές και...» - Οι συγκινητικές δηλώσεις της 1ης συζύγου του Γιάννη Φέρτη για τον θάνατό του

Είχε παντρευτεί άλλες δύο φορές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Γιάννης Φέρτης έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 14 Απριλίου σε ηλικία 86 ετών και ο καλλιτεχνικός κόσμος, όπως και η οικογένειά του, βυθίστηκαν στο πένθος και τον πόνο. Πλήθος διάσημων, μάλιστα, προχώρησαν σε αποχαιρετιστήριες αναρτήσεις μέσα από τα προφίλ τους στα social media τις τελευταίες ώρες (δείτε εδώ πότε θα γίνει η κηδεία του).

Η Ξένια Καλογεροπούλου, με την οποία είχε παντρευτεί τον Ιούνιο του 1964 (ήταν μία από τις τρεις συζύγους του) μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης, και με την οποία χώρισε το 1972, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN για το τραγικό αυτό συμβάν και συγκίνησε με τα λόγια της.

Οι πρώτες δηλώσεις της πρώην συζύγου του Γιάννη Φέρτη, Ξένιας Καλογεροπούλου, για τον θάνατό του

«Η μισή μου ζωή ήταν με τον Γιάννη, τα νιάτα μου. Ήταν χαρισματική περίπτωση ανθρώπου και αγαπηθήκαμε πολύ. Και που χωρίσαμε πάλι αγαπιόμασταν...», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ξένια Καλογεροπούλου - «Αυτή ήταν η μοίρα μου, να μην κάνω παιδάκι»

Η ίδια μίλησε και το πρωί της Δευτέρας 15/4 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day.

«Το μόνο που θέλω να πω είναι δύο πράγματα. Το ένα είναι ότι όταν εγώ έχασα την όρασή μου, ήρθε ο Γιάννης να με επισκεφθεί και μου είπε ότι του είπαν οι γιατροί ότι σε λίγο θα έχανε το μυαλό του και ήρθε να με αποχαιρετήσει κατά κάποιο τρόπο. Και ένα άλλο ότι κάποτε που περνούσαμε άσχημα γιατί είχα κάνει πολλές αποβολές, εγώ έκλαιγα και έπεσα στην αγκαλιά του και του λέω "Γιάννη, μόνοι μας, οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας, το μόνο που ελπίζω είναι να πεθάνω εγώ πρώτη". Και μου είπε "Ναι αγάπη μου, ελπίζω κι εγώ να πεθάνεις εσύ πρώτη", γιατί είχε πολύ χιούμορ», ανέφερε.