Σπύρος Μαρτίκας: «Μάλλον απλή αίσθηση θα ήταν ότι ήταν πολύ ερωτευμένοι» - Το αιχμηρό σχόλιο για τον χωρισμό Αντωνά & Σοϊλέδη

Απευθείας από τη Νέα Υόρκη για την επέτειο με την Βρισηίδα Ανδριώτου

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency (δεξιά)

Ο Σπύρος Μαρτίκας και η Βρισηίδα Ανδριώτου βρέθηκαν στη Νέα Υόρκη για να γιορτάσουν τον δεύτερο χρόνο της σχέσης τους και από εκεί μίλησαν στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day. Δεν στάθηκαν, όμως, μονάχα στον δικό τους δεσμό. Αντιθέτως, έκαναν σχόλια και για την Μαρία Αντωνά και τον Άρη Σοϊλέδη.

Οι δύο τελευταίοι αποφάσισαν να χωρίσουν μετά από επτά χρόνια σχέσης, λίγο πριν ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας, γεγονός που προκάλεσε εντύπωση και έκπληξη και στο κοινό που τους παρακολουθεί και στους ανθρώπους του χώρου και της showbiz.

Το σχόλιο του Σπύρου Μαρτίκα για τον χωρισμό του Άρη Σοϊλέδη και της Μαρίας Αντωνά

«Είμαστε εδώ γιατί χθες, 14 Απριλίου, είχαμε επέτειο δύο χρόνια, και έχουμε εδώ τον φίλο μας που μας φιλοξένησε, μας έχει πάει παντού. Αυτός είναι η αιτία που βρισκόμαστε εδώ», είπε αρχικά ο φαρμακοποιός για το ταξίδι τους.

Δείτε επίσης: Μαρτίκας - Ανδριώτου "σπάνε" την σιωπή τους για τις φήμες περί αρραβώνα και το ενδεχόμενο ενός παιδιού : «Εδώ που φτάσαμε...»

«Μάλλον απλή αίσθηση θα ήταν ότι ήταν πολύ ερωτευμένοι. Άλλοι χωρίζουν, άλλοι έχουν επέτειο, όλα μέσα στη ζωή είναι. Δεν έχω τι άλλο να πω. Δε γνωρίζω τη σχέση τους για να μπορώ να σας πω κάτι με βεβαιότητα. Δεν ήξερα κάτι. Νομίζω ότι μετά από δύο χρόνια που κλείνω με τη Βρισηίδα και που γιορτάζουμε εδώ, δεν μου άφησε το περιθώριο για να σκεφτώ τον χωρισμό κάποιου άλλου», επισήμανε στη συνέχεια για το πρώην ζευγάρι, με την καλή του να τονίζει πως ο χωρισμός μπορεί να τους κάνει καλό εν τέλει.

Δείτε επίσης: Μαρία Αντωνά: Δεν ξενοικιάστηκε το σπίτι που έμενε με τον Σοϊλέδη - Ποιος της κρατάει συντροφιά μετά τον χωρισμό