Δημήτρης Κόκοτας: Σήμερα 15/4 η πιο κρίσιμη ημέρα για την υγεία του - Τι ζήτησε η σύζυγός του

Οι τελευταίες εξελίξεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Ο Δημήτρης Κόκοτας βρίσκεται για 18η ημέρα διασωληνωμένος στο νοσοκομείο "Γεννηματάς", μετά από καρδιακή προσβολή που υπέστη. Ο ίδιος πρόσεχε πάντα τον εαυτό του και τις επιλογές του, γι' αυτό και το ξαφνικό αυτό γεγονός στα παρασκήνια του Just The 2 of Us προκάλεσε τεράστια έκπληξη στην οικογένεια, τους φίλους και του συνεργάτες του, οι οποίοι αγωνιούν για την κατάστασή του.

Έχουν πραγματοποιηθεί ήδη δύο προσπάθειες αποσωλήνωσής του, χωρίς επιτυχία, ωστόσο σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, η σημερινή ημέρα, Δευτέρα 15 Απριλίου, είναι η πιο κρίσιμη για την υγεία του. Θα αποφασιστεί, συγκεκριμένα, εάν θα αποσωληνωθεί ή όχι, με τις πληροφορίες μέχρι στιγμής να αναφέρουν πως η διαδικασία κατά πάσα πιθανότητα θα ξεκινήσει.

Τι ζήτησε η σύζυγος του Δημήτρη Κόκοτα την πιο κρίσιμη ημέρα της νοσηλείας του

Σύμφωνα, μάλιστα, με το ίδιο ρεπορτάζ, η σύζυγος του τραγουδιστή, Κατερίνα, εξαιτίας των παραφιλολογιών που ακούγονται και αναδημοσιεύονται σχετικά με την κατάσταση του καλού της, ζήτησε να μη μιλάει κανείς άλλος για εκείνον και τις εξελίξεις για την υγεία του και όταν θα υπάρχει κάτι νεότερο θα το ανακοινώνει εκείνη.

Δείτε επίσης: Ενοχλημένη η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για την υγεία του: «Τα διαψεύδω όλα αυτά»

Πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση η κόρη του

Την Πέμπτη 11/4 μίλησε στο Super Κατερίνα η φίλη και μάνατζερ του, Σάντρα Βουτσά και στη συνέχεια ο Πρόεδρος του ΠΟΕΔΗΝ μεταφέροντας τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα.

Η Βουτσά μάλιστα έχει άμεση επικοινωνία με την οικογένειά του τραγουδιστή, τη σύζυγό του Κατερίνα και τη 12χρονη κόρη του. Οι δύο τους παραμένουν όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμες και μάλιστα η κόρη του Κόκοτα γνωρίζει όλη την αλήθεια για την περιπέτεια υγείας που αντιμετωπίζει ο πατέρας της.

«Ο κάθε ασθενής είναι μοναδικός. Οι γιατροί βαδίζουν βάση αυτής της μοναδικότητας. Υπάρχει ψυχική κούραση στην οικογένεια. Κάθε ημέρα στη ΜΕΘ μπορεί να μπει κάποιος από μισή ώρα. Κάθε ημέρα μπαίνει η Κατερίνα, αλλά έχει μπει και η αδερφή του. Κάθε ημέρα είναι και καλύτερα, γίνεται ένα βήμα προς το καλύτερο.

Πρώτα από όλα θέλω να πω ότι είναι αστείο το ότι βγαίνουν διάφοροι και λένε διάφορα υπονοώντας ότι οι γιατροί δεν κάνουν καλά τη δουλειά τους. Θέλουν οι γιατροί να τον ξεκάνουν τον ασθενή; Ξαφνικά έχουν όλοι έναν συγγενή με τον Γεννηματά.

Η κόρη του είναι 12 ετών. Είμαστε δίπλα, ξέρει φιλτραρισμένα την αλήθεια. Η Κατερίνα προσπαθεί με ψυχραιμία να της πει κάποια πράγματα. Η Ειριάννα δεν έχει κάποια αγωνία παραπάνω από το φυσιολογικό.

Αυτό που είπατε για το υποτιθέμενο ιατρικό ανακοινωθέν (δείτε το εδώ) αναστάτωσε την οικογένεια. Αυτό δεν είναι αναίμακτο», είπε η Σάντρα Βουτσά.