Άδωνις Γεωργιάδης: Η πρώτη δήλωση για την συνέντευξη κόλαφο του Νίκου Καρβέλα - «Τον αγαπάω πάρα πολύ! Τα άλλα μπορούμε να...»

Η αντίδρασή του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άδωνις Γεωργιάδης: Η πρώτη δήλωση για την συνέντευξη κόλαφο του Νίκου Καρβέλα - «Τον αγαπάω πάρα πολύ! Τα άλλα μπορούμε να...»

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, βρέθηκε στην παρουσίαση του νέου βιβλίου του Άδωνι Γεωργιάδη. Εκεί λοιπόν, συνομίλησε με τον Υπουργό Υγείας, όπου στην δημοσιογράφο απάντησε και για την συνέντευξη κόλαφο του Νίκου Καρβέλα στο πλατό του Καλύτερα δεν γίνεται.

Οι δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη

«H σημερινή ημέρα είναι πολύ ευτυχισμένη ημέρα και θέλω να ευχαριστήσω και την Ευγενία. Η Ευγενία είναι πρωταγωνίστρια γενικώς και το απέδειξε σήμερα που διοργάνωσε μια καταπληκτική εκδήλωση», ανέφερε αρχικά για την παρουσίαση του βιβλίου του.

«Ας μη χαλάσουμε μια ωραία μέρα για τον κ. Βελόπουλο» απάντησε για τον πρόεδρο της Ελληνικής Λύσης που του επιτέθηκε λεκτικά στην Βουλή.

Για το house tour του Στέφανου Κασσελάκη στο νέο του σπίτι στο κέντρο της Αθήνας (δείτε το εδώ), ο Άδωνις Γεωργιάδης είπε: «Η ιδέα της επίδειξης ενός πολύ ακριβού σπιτιού ως πρόεδρος ενός κόμματος μιας αριστεράς ενώ υπάρχουν τόσα προβλήματα στην Ελλάδα, δεν μου άρεσε».

Όσον αφορά την συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα που αποθεώθηκε στο twitter, σχολίασε: «Είναι σπουδαίος μουσικός, τον αγαπάω πάρα πολύ. Τα άλλα μπορούμε να τα βρούμε».

Τι είπε στην συνέντευξη του ο Καρβέλας για τον Άδωνι

«Αυτούς τους ανθρώπους θα τους δικαιώσει το ανύπαρκτο δικαστήριο. Δεν μπορώ να αντιληφθώ τον πόνο αυτών των γονιών που έχασαν τα παιδιά τους, όπως μπόρεσε να το κάνει αυτός ο υπουργός ο Σπυρίδων-Άδωνις… γνωστός. Είπε πως αυτοί που είναι γονείς μπορούν να νιώσουν τον πόνο.

Ρώτησα: "έχει πεθάνει κανένα παιδί του;". Μου είπαν όχι. Λέω "τότε πως ξέρει τι πόνο αισθάνεται ένας γονιός που έχει χάσει το παιδί του;" Άρα δε μπορεί να μιλάει, άρα λέει ψέματα και υποκρίνεται. Όπως κάνουν συνήθως όλοι οι πολιτικοί.

Αλλά το να λες ψέματα και να υποκρίνεσαι για κάτι που δεν έχει σχέση με τον θάνατο και με την οδύνη ενός ανθρώπου που έχει χάσει παιδί, είναι άλλο. Και άλλο όταν εκμεταλλεύεσαι και φαίνεσαι τόσο αλαζόνας και πρόστυχα ψεύτης και υποκριτικής. Αυτό θα έπρεπε να πατάσσεται πάρα πολύ άσχημα. Αυτοί οι άνθρωποι θα έπρεπε να πληρώσουν και να λογοδοτήσουν και να υποφέρουν πάρα πολύ…

Αν έπρεπε να αποφανθώ ποιος πρέπει να πληρώσει για τα Τέμπη, το λέει το Σύνταγμα: ο αρχηγός του Κράτους, ο υπεύθυνος για τους υπουργούς είναι ο πρωθυπουργός και ο αμέσως επόμενος (υπεύθυνος) είναι ο υπουργός Μεταφορών. Ο άνθρωπος αυτός υπέγραψε τη σύμβαση 717.

Αυτοί οι άνθρωποι είναι ηθικοί αυτουργοί, θα έπρεπε να παραπεμφθούν και να μπουν μέσα για πάρα πολλά χρόνια. Αυτοί είναι οι εγκληματίες, όχι ο σταθμαρχάκος. Ο υπεύθυνος είναι ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Μεταφορών. Αυτοί οι δύο και όλοι οι άλλοι οι οποίοι εμπλέκονται», είπε ο Νίκος Καρβέλας σχετικά με την τραγωδία στα Τέμπη.