Ευγενία Μανωλίδου: Όλα τα βλέμματα στην κόρη της από τον πρώτο της γάμο στην οικογενειακή εμφάνιση με τον Άδωνι Γεωργιάδη και τον μεγάλο γιο τους

Μία κούκλα η Θεοδώρα Ολυμπία

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου βρέθηκαν σε πολύ γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας πριν από μερικές ώρες, ώστε να γιορτάσουν τα 30 χρόνια της «Ελληνικής αγωγής», μαζί με την παρουσίαση του νέου βιβλίου του υπουργού Υγείας, με τίτλο «Απλά Μαθήματα Ιστορίας».

Εκεί παρευρέθηκαν πολλά και σημαντικά πρόσωπα για να γιορτάσουν μαζί τους και να δείξουν την στήριξή τους. Ανάμεσά τους και τα παιδιά τους. Η κόρη της Ευγενίας Μανωλίδου από τον πρώτο της γάμο με τον Θεόδωρο Μανωλίδη, η 25χρονη Θεοδώρα Ολυμπία, και ο μικρός Περσέας, ο πρώτος γιος που έχει αποκτήσει με τον πολιτικό (δείτε εδώ τον αξέχαστο γάμο τους και το δαντελένιο της νυφικό).

Η οικογενειακή φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου και του Άδωνι Γεωργιάδη με τον γιο τους και την κόρη της πρώτης

Όλοι μαζί πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του youweekly.gr, αγκαλιασμένοι και χαμογελαστοί, όμως τα βλέμματα έπεσαν στην νεαρή, η οποία φορούσε ένα μαύρο στενό παντελόνι και μαύρα ψηλά παπούτσια, μία μπεζ μπλούζα, ενώ είχε πιάσει τα μισά μαλλιά της και επέλεξε να κάνει μακιγιάζ σε γήινους τόνους που της ταιριάζει πολύ.

Δείτε επίσης: Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου: Η γνωριμία, τα διαζύγια και τα 20 χρόνια κοινής ζωής: «Έχουμε έρθει στα όριά μας»

Οικογένεια Γεωργιάδη - Μανωλίδου

Αυτός είναι ο μικρότερος γιος τους

Ο μικρός έπαιξε σε δύο σποτάκια της «Ελληνικής Αγωγής» σχετικά με τα μαθήματα Αρχαίων Ελληνικών με τον Αναστάσιο Αλκαίο να είναι αφενός γλυκύτατος και αφετέρου πολύ άνετος με τις κάμερες.

Ο πατέρας του και Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης μίλησε στο Secret και στη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη για τον αγαπημένο του γιο.

«Είμαι πάρα πολύ υπερήφανος που ο γιος µου, ο Αλκαίος, αγαπάει τόσο πολύ τα αρχαία ελληνικά και πρωταγωνίστησε σε αυτά τα σποτ µε τόσο µεγάλη χαρά. Βεβαίως, θέλω να πω για άλλη µία φορά ότι η Ευγενία Μανωλίδου στην “Ελληνική Αγωγή” έχει κάνει ένα µικρό θαύµα. Ο Αλκαίος είναι 9 ετών. Θα πάει ∆’ ∆ηµοτικού και µιλάει πολύ καλά αρχαία ελληνικά», είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης.