Ελένη Μενεγάκη: «Μόλις της είπαν "η κόρη σας γέννησε"...» - Η αντίδραση της μητέρας της, Ζέτας Μισόκαλου, όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί

Δεν ήταν αυτή που περίμενε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ελένη Μενεγάκη (δεξιά)
Instagram / Ελένη Μενεγάκη (δεξιά)

Η Ελένη Μενεγάκη, το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου, προχώρησε σε μία προσωπική εξομολόγηση μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Ελένη, σχετικά με την πρώτη της γέννα, και την αντίδραση της μητέρας της μόλις ενημερώθηκε γι' αυτή.

Η παρουσιάστρια έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την αγαπημένη της μαμά, Ζέτα Μισόκαλου, ωστόσο το άγχος που της δημιούργησε εκείνη τη στιγμή, με την συμπεριφορά της έκανε ακόμα πιο έντονη την ανησυχία της για την υγεία του παιδιού που θα έφερνε στη ζωή, αλλά και την κατάσταση εκείνης που την περίμενε απέξω.

Δείτε επίσης: Με κλασική διακόσμηση και επιβλητική βιβλιοθήκη - Φωτογραφία από το σπίτι της μητέρας της Ζέτας και του πατριού της Στέλιου Μισόκαλου

Η αντίδραση της μητέρας της Ελένης Μενεγάκη στην πρώτη της γέννα

«Σκέφτομαι που μου έλεγε η μάνα μου "Στο πρώτο μου την έσκασες". Ήρθε την πρώτη φορά και μόλις της είπαν "η κόρη σας γέννησε" ανέβασε πίεση που δεν είχε ποτέ. Ξαφνικά κόντευε να πέσει κάτω. Κι εμένα μου δημιουργούσε ένα άγχος. Να έχεις το άγχος να γεννήσεις, να δεις το παιδί ότι όλα θα πάνε καλά, ότι τα κατάφερες και να σκέφτεσαι "Και τώρα η μάνα μου, τι;". Μου το έλεγε η μάνα μου κάθε φορά: "Δεν πιστεύω να πας να γεννήσεις χωρίς τη μάνα σου αυτή τη φορά;"».

Δείτε επίσης: Μπήκε στην κουζίνα για χατίρι των παιδιών της και του Ματέο - Το κυριακάτικο γεύμα που ετοίμασε

Ο άγνωστος ''πόλεμος'' που δέχτηκε από τη Ζέτα Μισόκαλου

Μέσα από την εκπομπή Γειά Σου προβλήθηκε την Κυριακή 31/12 ένα σπάνιο τηλεοπτικό ντοκουμέντο από το 1997, όταν η Ελένη Μενεγάκη είχε εμφανιστεί μαζί με τη μητέρα της σε εκπομπή, που παρουσίαζε ο Γιώργος Μαρίνος.

Τότε η παρουσιάστρια ήταν στα πρώτα της τηλεοπτικά βήματα με την μητέρα της να αποκαλύπτει δημόσια όχι μόνο πως δεν ήταν σύμφωνη με την εμπλοκή της κόρης της στην τηλεόραση, αλλά και πως προσπάθησε με αρκετούς τρόπους να την αποτρέψει.

«Είναι ο μοναδικός ρόλος, που της πηγαίνει γάντι, αυτός της μητρότητας. Μου αρέσει η ενασχόλησή της με την τηλεόραση αν και με ξάφνιασε αυτό, ήταν κάτι που δεν το περίμενα, ούτε μπορώ να πω ότι βοήθησα για αυτό το πράγμα. Εμπόδιο της μπήκα πάρα πολλές φορές για να μην γίνει», είχε πει η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη.