Μαρίνα Σάττι: Έσκυψε το κεφάλι και "λύγισε" μόλις ρωτήθηκε που αφιερώνει τη εμφάνιση της Eurovision - Η πρώτη συνέντευξη μετά το χαμό του πατέρα της

Είναι πολύ νωπό ακόμα...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Μαρίνα Σάττι: Έσκυψε το κεφάλι και

Η Μαρίνα Σάττι παραχώρησε την πρώτη της συνέντευξη μετά την επιστροφή στα καθήκοντά της, αφού πήρε λίγο χρόνο μακριά από τις πρόβες για την Eurovision λόγω της απώλειας του πατέρα της, στην εκπομπή του OPEN, Οδός Ζαρίφη 2, το μεσημέρι της Δευτέρας 15 Απριλίου (δείτε επίσης το πρώτο της μήνυμα στα social media).

Αναφέρθηκε, λοιπόν, στις προσδοκίες που έχει από τον διαγωνισμό, ενώ σχολίασε και κάποιες από τις υπόλοιπες συμμετοχές. Όταν ρωτήθηκε, ωστόσο, εάν αφιερώνει κάπου την εμφάνισή της, έσκυψε το κεφάλι και απάντησε καταφατικά, συγκινημένη, χωρίς να θέλει να πει κάτι παραπάνω.

Η στιγμή που η Μαρίνα Σάττι συγκινήθηκε στη κάμερα

«Θα ήθελα να ανέβουμε πάνω στη σκηνή και να τα "σπάσουμε". Να πάρουν μια γεύση από Ελλάδα όσοι δεν ξέρουν, αλλά να μας θεωρήσουν και ανταγωνιστικούς, με την καλή έννοια. Και να πουν "α, τι μας έφεραν αυτοί από την Ελλάδα;". Έχουμε μιλήσει με τη Σίλια από την Κύπρο, με την κοπέλα από τη Σλοβενία, με τον Ελβετό», είπε αρχικά και ρωτήθηκε για τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να γράφονται για το κομμάτι "Ζάρι":

«Τίποτα δεν είναι για να αρέσει σε όλους. Πόσω μάλλον και αυτό το τραγούδι που είναι κάπως... ιδιαίτερο. Από πριν σκεφτόμουν ότι αν πηγαίναμε με κάτι χορευτικό θα ήθελα να είναι κάτι σαν τη Μάντισσα και το Tucutum μαζί. Εγώ είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη και από το τραγούδι και από αυτό που θα κάνουμε πάνω στη σκηνή και από το γενικότερο αποτύπωμα που είχε το βιντεοκλίπ. Ήταν κάτι με ενέργεια, με χιούμορ, κάτι που δείχνει και την urban culture της Αθήνας».

«Μου αρέσει πάρα πολύ το ρεφρέν της Ουκρανίας. Τη μελωδία θα ήθελα να την έχω γράψει εγώ, την έχω ζηλέψει. Θα ήθελα να πάμε καλά. Πιστεύω ότι όπως το έχουμε στήσει θα το καταφέρουμε», πρόσθεσε και στο τέλος δήλωσε: «Θέλω να είμαι στο παρόν, να μη σκέφτομαι άλλα πράγματα όταν βγω, να συγκεντρωθώ σε αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή. Γούρια έχω ένα ματάκι που μου έχει πάρει δώρο ένας φίλος μου και τα παιδιά μου πήραν και ένα ζαράκι μικρό».

Δείτε επίσης: Μαρίνα Σάττι: Η σχέση με γνωστό ηθοποιό - Το τρίτο πρόσωπο, ο επεισοδιακός χωρισμός κι ο γάμος (Σπάνιες φωτογραφίες)