Κωνσταντίνος Βασάλος: «Εδώ τα βρήκα με τον Τριαντάφυλλο, με τον Αλεξάνδρου δεν θα τα βρω;»

Οι δηλώσεις που προκάλεσαν αντιδράσεις

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Κωνσταντίνος Βασάλος: «Εδώ τα βρήκα με τον Τριαντάφυλλο, με τον Αλεξάνδρου δεν θα τα βρω;»

Μετά την αιχμηρή απάντηση της Σίσσυς Χρηστίδου σε Κατερίνα Καινούργιου και Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day και την Ευάννα Ζουμπούρογλου. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο επαγγελματικό του μέλλον, στη σχέση του με την παρουσιάστρια της εκπομπής Χαμογέλα και πάλι, ενώ απάντησε αν τον ενόχλησαν όσα ειπώθηκαν γύρω από το πρόσωπό του.

«Ήξερα από την αρχή ότι η εκπομπή Χαμογέλα και πάλι θα έχει ενημέρωση. Δέχθηκα για να σπάω τα νεύρα σε κάποιους και να βγαίνω να λέω ότι δεν μου αρέσει η εκπομπή. Δεν μου είπε κανείς από την εκπομπή να μην λέω ότι θέλω στο YouTube, ξέρουν με ποιον έχουν να κάνουν», δήλωσε αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Για να συμπληρώσει: «Υπάρχει μια ελευθερία, η οποία δεν ξέρω μέχρι πού θα φτάσει γιατί βλέπω αύριο-μεθαύριο να μου λένε “Έλα φιλαράκι μου, πάρε το αμάξι σου και πήγαινε σπίτι σου”. Με την Σίσσυ έχουμε μια σχέση τέτοια, η οποία και αυτή τι να κάνει; Της έχω πει και της έχω κάνει τόσα! Ξέρει με ποιον έχει να κάνει».

Δείτε επίσης: Δημήτρης Αλεξάνδρου για Κωνσταντίνο Βασάλο και Χαμογέλα και Πάλι: «Γιατί ξαναγύρισε σε μία εκπομπή που δεν...»

Η απάντηση του Κωνσταντίνου Βασάλου για τα σχόλια του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Όσον αφορά τα σχόλια που έγιναν τις προηγούμενες μέρες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Δεν έχω πρόβλημα με τα σχόλια κανενός, εφόσον τα λέω, λογικό είναι κάποιος να έχει μία άλλη άποψη. Εδώ τα βρήκα με τον Τριαντάφυλλο, με τον Αλεξάνδρου δεν θα τα βρω; Προφανώς θα τους δώσω ένα δίκιο». Κλείνοντας, μίλησε για την επόμενη χρονιά, όπου δήλωσε ότι δεν έχουν γίνει συζητήσεις ακόμα.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή: