Δήμητρα Βαμβακούση: Επέστρεψε στο γυμναστήριο δύο μήνες μετά τη γέννα – Η κόρη της στο πλευρό της

Μαμά και κόρη είναι αχώριστες

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφία: NDP Photo Agency
Φωτογραφία: NDP Photo Agency

Με τον ωραιότερο τρόπο έχει αλλάξει η ζωή της Δήμητρας Βαμβακούση τους τελευταίους δύο μήνες, από την ημέρα δηλαδή που έφερε στον κόσμο μία κόρη, καρπό του έρωτά της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο. Έκτοτε η πρώην φιναλίστ του Survivor δεν την αποχωρίζεται λεπτό, ενώ ενίοτε ανεβάζει όμορφα στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Πλέον η νέα μανούλα έχει προσαρμοστεί πλήρως στις απαιτήσεις που έχει ένα νέο παιδί, χωρίς ωστόσο να παραμελεί τον εαυτό της. Η Δήμητρα Βαμβακούση ξεκίνησε πάλι να αθλείται, προκειμένου να δει στο σώμα που είχε πριν από την εγκυμοσύνη, αλλά και επειδή ήταν fan της γυμναστικής για χρόνια. Άλλωστε αυτό είναι ένα κοινό ενδιαφέρον που έχει με τον σύζυγό της, με τον οποίο λατρεύουν να κάνουν δραστηριότητες και extreme sports μαζί.

Στο γυμναστήριο με την κόρη της η Δήμητρα Βαμβακούση

Φαίνεται πάντως πως ακόμα και στην επιστροφή της στις προπονήσεις, η Δήμητρα Βαμβακούση δεν θέλει να αποχωριστεί την κόρη της. Χαρακτηριστικό είναι πως, σε στιγμιότυπα που ανέβασε από την πρόσφατη προπόνηση, έχει μαζί της την μικρή Ουρανία (δείτε εδώ πώς επιβεβαίωσαν το όνομά της) και δείχνοντας έτσι σε όλες τις νέες μαμάδες, πως αν έχουν θέληση, μπορούν να κάνουν τα πάντα.

Δείτε επίσης: Δήμητρα Βαμβακούση: Η τρυφερή φωτογραφία μέσα από το σπίτι που μένει με τον Γιώργο Αγγελόπουλο και το νεογέννητο μωράκι τους

Η ανάρτηση της για το νεογέννητο και τον Αγγελόπουλο

Αυτή βέβαια δεν ήταν η πρώτη φορά που μοιράστηκε κάποιο στιγμιότυπο από τη ζωή με την κόρη της και την διαφορετική καθημερινότητα με τον σύζυγό της. Μόλις χθες (14/4) η Δήμητρα Βαμβακούση ανέβαζε μία φωτογραφία μαζί τους και γινόταν viral με τις στιγμές χαλάρωσης που μοιράζονταν οι τρεις τους. «Δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι ανώτερο από το να κοιμάμαι αγκαλιά στο κρεβάτι με τον άντρα μου και το μωρό μου», έγραψε η Δήμητρα Βαμβακούση ποζάροντας ξαπλωμένη στο σπίτι της.