"Λύγισε" η Μαρία Κανελλοπούλου: Το άγνωστο περιστατικό με την Μαίρη Χρονοπούλου - «Μου έδωσε ένα ασημένιο κουτάκι με...»

Το είχε συμβεί μέσα στο καμαρίνι της στα γυρίσματα της σειράς "Μάνα είναι μόνο μία"

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Η Μαρία Κανελλοπούλου με την Ναταλία Δραγούμη μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη για την σειρά "Μάνα είναι μόνο μία", 31 χρόνια μετά το φινάλε της. Θυμήθηκαν άγνωστα περιστατικά, ενώ μίλησαν με τα πιο όμορφα λόγια για την αείμνηστη Μαίρη Χρονοπούλου.

Μεταξύ άλλων η Μαρία Καννελοπούλου αποκάλυψε ένα άγνωστο συμβάν στο καμαρίνι της ηθοποιού που σχεδόν κανείς δεν γνώριζε και έδειξε το μεγαλείο της ψυχής της Μαίρης Χρονοπούλου.

Η αποκάλυψη της Μαρίας Καννελοπούλου για την Μαίρη Συνατσάκη

«Όταν με επέλεξαν για το ρόλο της ψυχοκόρης, ήθελαν μια σύγχρονη της Χρονοπούλου και δεν δεχόταν καμία.Η Μαίρη ήταν πολύ έξυπνη, της διάβαζαν μια φορά το κείμενο και τα έλεγε με τη μία, χωρίς κανένα κόμπιασμα», εξομολογήθηκε αρχικά.

«Έχω μια από τις πιο συγκινητικές ιστορίες της ζωής μου που την οφείλω στη Μαίρη, ακόμα κλαίω με αυτό. Ήταν η πρώτη μου δουλειά με προγραμματισμένα έσοδα Είχα υπολογίζει ότι τα χρήματα από το πρώτο μου επεισόδιο θα τα έδινα στην δόση. Αφήνω το αμάξι κάπου εδώ σε αυτή την περιοχή και κατεβαίνω με το τρόλει να πληρωθώ. Πληρώνομαι, μπαίνω στο τρόλει, φτάνω στο αυτοκίνητο και ο φάκελος μου δεν ήταν στην τσάντα. Στο γύρισμα έκλαιγα γοερά. Μετά από 3-4 μέρες μου λένε σε θέλει η Χρονοπούλου στο καμαρίνι. Μου έδωσε ένα ασημένιο κουτάκι, με τα λεφτά από όλο το επεισόδιο.. Είχε ρωτήσει πόσα παίρνω και είχε κάνει έρανο. Και μου είπε ότι "αν το αρνηθείς, δεν θα προσβάλεις μόνο εμένα, θα προσβάλεις όλους εδώ που σε λατρεύουνε», αποκάλυψε σε άλλο σημείο η Μαρία Καννελοπούλου, με αποτέλεσμα να "λυγίσει" και να χάσει για κάποια στιγμή τα λόγια της.

Να σημειώσουμε πως η Μαίρη Χρονοπούλου, απεβίωσε στις 6 Οκτωβρίου 2023, έπειτα από ολιγοήμερη νοσηλεία στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Ευαγγελισμός, ύστερα από πτώση που είχε στο σαλόνι του σπιτιού της, η οποία της προκάλεσε αιμάτωμα στο κεφάλι.

Δείτε επίσης: Στην ΓΑΔΑ ο πρώην σύντροφος της Μαίρης Χρονοπούλου για τις συνθήκες του θανάτου της