Μαρίνα Σάτττι: Το μόνο σχόλιο που αρκέστηκε να κάνει για το σάλο με την βαθμολογία της Κύπρου από την Ελλάδα στην Eurovision

Οι αποκαλύψεις για τη δική της εμφάνιση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρίνα Σάτττι: Το μόνο σχόλιο που αρκέστηκε να κάνει για το σάλο με την βαθμολογία της Κύπρου από την Ελλάδα στην Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή Πάμε Δανάη, όπου λίγο πριν φύγει για το Μάλμε της Σουηδίας μίλησε για την εκπροσώπηση της Ελλάδας στην Eurovision. Χθες 15/4 μάλιστα, πραγματοποιήθηκε και το press day όπου έκανε αποκαλύψεις σχετικά (δείτε εδώ).

Οι δηλώσεις της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision

«Έχουμε τελειώσει την χορογραφία. Βέβαια μέχρι προχθές έκανε ο χορογράφος μας κάποιες αλλαγές. Είναι πολύ ευχαριστημένη με το πως έχει κυλήσει η διαδικασία της προετοιμασίας και με την απήχηση που έχει το τραγούδι. Να σας πω ότι υπάρχει στην ζωντανή εμφάνιση ένα μικρό μέρος με την χορογραφία του video clip, όλα το υπόλοιπο είναι καινούργιου. Όπως και το τραγούδι έχει και διαφορετικές ποιότητες. Υπάρχει όμως και η μίξη. Το ρούχο δεν το έχουμε τελειώσει ακόμα. Έχουμε συνδυάσει παραδοσιακό με μοντέρνο», ανέφερε αρχικά για την συμμετοχή της στην Eurovision.

Σχετικά με το χαμό που έγινε για το βίντεο κλιπ της, απάντησε: «Το βίντεο είναι η Ελλάδα. Φυσικά όμως και μέσα σε 3 λεπτά βίντεο δεν μπορεί να χωρέσει όλη η Ελλάδα».

Όσον αφορά την εκπροσώπηση της Κύπρου, δήλωσε: «Η Silia Kapsis είναι πολύ ταλαντούχα και νέα και ζηλεύω τις χορογραφίες της».

Στο τέλος απάντησε σχετικά με το σάλο με την χαμηλή βαθμολογία που θα βάλει η Ελλάδα στην Κύπρο. Συγκεκριμένα σύμφωνα με δημοσίευμα των Νέων, ο Πρόεδρος της ΕΡΤ προανήγγειλε στις 22 Φεβρουαρίου στον Πρέσβη της Κύπρου στην Αθήνα, πως η Ελλάδα θα δώσει χαμηλή βαθμολογία στην κυπριακή συμμετοχή στην Eurovision 2024.

«Δεν ισχύει το δημοσίευμα για τη χαμηλή βαθμολογία για την Κύπρο. Η Ελλάδα και η Κύπρος στηρίζουν η μια την άλλη», ήταν η απάντηση της Μαρίνας Σάττι.