Κώστας Μαρτάκης: «Τον ανιψιό μου τον έχωσα μέσα στο νερό, κόντεψα να τον πνίξω...» - Το ακραίο περιστατικό σε παραλία γυμνιστών

Δεν το περίμεναν αυτό!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Κώστας Μαρτάκης: «Τον ανιψιό μου τον έχωσα μέσα στο νερό, κόντεψα να τον πνίξω...» - Το ακραίο περιστατικό σε παραλία γυμνιστών

Ο Κώστας Μαρτάκης, το πρωί της Τρίτης 16 Απριλίου, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής του ALPHA, Happy Day, στη θέση της Τίνας Μεσσαροπούλου, η οποία απουσίαζε μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα εξαιτίας της απεργίας της ΓΣΕΕ (δείτε εδώ την αποκάλυψη για την αντικατάσταση του Κώστα Φραγκολιά).

Συζήτησε με την ομάδα για διάφορα θέματα και κάποια στιγμή, ξεκίνησε να περιγράφει ένα αστείο περιστατικό που έζησε στην παραλία Γλώσσα, η οποία είναι για γυμνιστές, δίπλα από εκείνη της Βοϊδοκοιλιάς, κατά τη διάρκεια των διακοπών με την οικογένειά του.

Η αποκάλυψη του Κώστα Μαρτάκη για ακραίο περιστατικό που έζησε σε παραλία γυμνιστών

«Έχουμε πάει στη Βοϊδοκοιλιά, κάτω στην Καλαμάτα, με την αδελφή μου και τα ανίψια μου και μας λένε ότι έχει δίπλα μια άλλη παραλία με λάσπες που βάζεις πάνω σου. Και πάμε εμείς, κατεβαίνουμε κάτω, μπαίνουμε μέσα στο νερό και ξαφνικά ξεπροβάλουν από πίσω μας πολλά… καναρίνια. Τον ανιψιό μου τον έχωσα μέσα στο νερό, κόντεψα να τον πνίξω για να μη βλέπει. Όπως κατεβαίναμε εμείς τα σκαλιά και μπήκαμε στο νερό, αυτοί ήταν κρυμμένοι μέσα στα δάση. Και τι να πεις τώρα στο παιδάκι...», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Το ξεκαθάρισμα για την προσωπική του ζωή

Καλεσμένος στην εκπομπή Οδός Ζαρίφη 2 βρέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής 17/11/23, ο Κώστας Μαρτάκης. Ο τραγουδιστής μίλησε στην Κατερίνα Ζαρίφη για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην τηλεόραση, την Eurovision αλλά ενώ αποκάλυψε γιατί δεν μοιράζεται την προσωπική του ζωή.

«Δόξα τω θεώ μου έχουν γίνει προτάσεις. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης μ΄αρέσουν, κάθε χρόνο έχω προτάσεις. Δεν είμαι περίεργος αλλά θα ήθελα κάτι να είμαι 100% ο εαυτός μου», ανέφερε ο τραγουδιστής.

«Έχω κάνει λάθη, όλοι κάνουμε λάθη, αν τα ξέραμε όλοι θα ήμασταν σαν τη Μενεγάκη, ο καθένας στο είδος του. Προσπαθώ να μαθαίνω από τα λάθη μου και να μην ξανακάνω τα ίδια», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης: «Αυτό γινόταν στην αρχή λόγω...» - Ο Μαρτάκης αποκάλυψε το λόγο που δε συνεργάστηκε ποτέ με το Ρουβά

«Έχω προσπαθήσει δύο φορές να εκπροσωπήσω τη χώρα, δεν τα κατάφερα. Δεν έχει καμία σημασία. Αγαπώ πολύ τη Eurovision. Δεν ξέρω… Επειδή πολλές φορές έχω πει “όχι” και το κάνω, το αφήνω ανοιχτό. Απλά νιώθω ότι είναι για πιο νέους ανθρώπους, είναι πιο φρέσκο», απάντησε ο τραγουδιστής σε ερώτηση για την Eurovision.

«Δεν κάνω κάτι παράνομο για να το κρύψω απλά δεν επιλέγω να πάω σε ένα κοσμικό γεγονός με τη σχέση μου. Δεν έχει τύχει, δεν μου έχει βγει. Δεν ενδιαφέρει, θεωρώ κανένα. Δεν κρίνω αυτούς που το έχουν κάνει», ξεκαθάρισε σχετικά με τα προσωπικά του.

Δείτε εδώ το βίντεο: