Αθηνά Οικονομάκου: Μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι – Στιγμιότυπα από τις διακοπές της στις Κυκλάδες

Ήδη ετοιμάζεται για βουτιές

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Instagram/athinao1konomakou
Instagram/athinao1konomakou

H άνοιξη που διανύουμε θυμίζει περισσότερο το... καλοκαίρι, με πολλούς ήδη να έχουν ξεκινήσει τις βουτιές τους ή να αναπολούν τις περσινές διακοπές τους. Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει η Αθηνά Οικονομάκου, που σίγουρα απελευθερώνεται εκείνους τους μήνες και έχει την ευκαιρία να περνάει περισσότερες όμορφες στιγμές με την οικογένειά της.

Η «βάση» της Αθηνάς Οικονομάκου κάθε καλοκαίρι είναι δύο κυκλαδίτικα νησιά, η Σαντορίνη και η Μύκονος, όπου διατηρεί ξενοδοχεία ο σύζυγός της, Φίλιππος Μιχόπουλος. Με αφορμή την άνοδο της θερμοκρασίας, η ηθοποιός θυμήθηκε τις περσινές διακοπές της και ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο αδημοσίευτα στιγμιότυπα.

«Είστε έτοιμοι», ρώτησε η Αθηνά Οικονομάκου στη λεζάντα της ανάρτησης. Δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συμφώνησαν μαζί της, και μετρούν επίσης αντίστροφα για το καλοκαίρι, αλλά υπήρχαν και ορισμένοι που της τόνισαν ότι δεν έχουν την οικονομική άνεση να σχεδιάζουν ταξίδια σε καλοκαιρινούς προορισμούς. Τη στιγμή που γράφονταν αυτές οι γραμμές ήταν μία μικρή μερίδα, αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που μπαίνει στο στόχαστρο για τις αναρτήσεις της.

Δείτε επίσης: Ελένη: «Το ακούω αυτό και ανατριχιάζω!» - Άφωνη η Μενεγάκη με την αποκάλυψη της Αθηνάς Οικονομάκου

Οι δηλώσεις της Αθηνάς Οικονομάκου

Η Αθηνά Οικονομάκου είχε βρεθεί πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, όπου είχε μιλήσει μεταξύ άλλων για την προσωπική της ζωή, αλλά και για τα σχόλια που της γράφουν κατά καιρούς.

«Δεν μου αρέσει να εκθέτω τα προσωπικά μου, όσο γίνεται. Προφανώς και κάποια πράγματα θα φανούν, δεν μπορείς να τα κρύψεις όλα, αλλά με ένα μέτρο. Δεν επιτρέπω να εισχωρήσει παραπάνω κάποιος στη ζωή μου. Υπάρχουν άνθρωποι που τους αρέσουν οι ωραίες εικόνες και έχουν ανάγκη να τις βλέπουν και είναι κάποιοι άλλοι που δεν αντέχουν να βλέπουν αυτές τις εικόνες γιατί δεν είναι ευτυχισμένοι στη ζωή τους.

Παλιά ίσως να ήμουν πιο ανασφαλής και κάποια κακεντρεχή σχόλια τα έπαιρνα πιο προσωπικά και με στεναχωρούσαν, είχαν δεν είχαν βάση. Απαντούσα μόνο χιουμοριστικά ή ειρωνικά σε κάποια σχόλια. Αλλά αυτό δεν βοηθάει. Εγώ νιώθω σίγουρη για τον εαυτό μου, δεν παρεξηγώ», είπε αρχικά για τα αρνητικά μηνύματα που δέχεται στα social media (δείτε εδώ την τελευταία ανάρτησή της που προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων).