Όλγα Κιουρτσάκη: "Έσπασε" τη σιωπή της για το όνομα της κόρης της και την Άντζελα Δημητρίου - «Είναι ταγμένη...»

Το ξεκαθάρισε μια και καλή

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency
Φωτογραφία αρχείου NDP Photo Agency

Η Όλγα Κιουρτσάκη δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις προάλλες, κατά το οποίο τραγουδούσε στην μοναχοκόρη της, η οποία ακόμα δεν έχει βαφτιστεί. Όσο, λοιπόν, την κοιτούσε και της γελούσε, ανέφερε και το όνομα που θα της δώσει, γεμίζοντας με υποψίες το κοινό της.

Γενικότερα, το τελευταίο διάστημα, εξαιτίας των όσων έχουν συμβεί με την μητέρα της, Άντζελα Δημητρίου, υπήρξε η φήμη πως δεν θα δώσουν στην εγγονή της το όνομα της τραγουδίστριας, όπως είχαν αποφασίσει αρχικά. Το γεγονός πως η νέα μανούλα φώναξε Μιχαέλα τη μικρή στο βίντεο, πυροδότησε τη φήμη αυτή και οι ακόλουθοί της ξεκίνησαν να την ρωτούν τι αποφάσισε τελικά.

Η ξεκάθαρη απάντηση της Όλγας Κιουρτσάκη για το όνομα της κόρης της

«Εγώ έβγαλα καινούριο παιδικό τραγουδάκι. Να σας το πω; Να το πω Μιχαέλα;», ακούγεται να λέει η Όλγα Κιουρτσάκη συγκεκριμένα και κάτω από την ανάρτηση της έγραψαν διάφοροι: «Γιατί δεν πήρε το όνομα της γιαγιάς Άντζελας;», με την ίδια να απαντάει, ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση: «Μιχαέλα - Αγγελική θα την βγάλουμε, την έχουμε ταγμένη».

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είμαι σε θέση να γνωρίζω...» - Οι αποφάσεις της Δημητρίου για τις νομικές κινήσεις κατά του κουμπάρου της, Εκμαλιάν

Η ανάρτηση για τα γενέθλια του συζύγου της, Φώτη Λώση

Το Σάββατο 6 Απριλίου η οικογένεια της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση έζησε μερικές στιγμές ευτυχίας, καθώς ο δεύτερος είχε τα γενέθλιά του και έτσι οι δυο τους μαζί με την κόρη τους το γιόρτασαν στο σπίτι τους σβήνοντας κεράκια πάνω στην ιδιαίτερη τούρτα που επέλεξαν.

Η πρώτη, μάλιστα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφία όπου οι τρεις τους ποζάρουν αγκαλιά, ενώ σημείωσε και μερικές ευχές για τον καλό της. Φυσικά, κάτω από την ανάρτηση ακολούθησε καταιγισμός από σχόλια με ευχές για τον σύζυγό της, από φίλους, συγγενείς, αλλά και αγνώστους.

«Ο άνθρωπος της ζωής μου σήμερα έχει γενέθλια! Να τον χαίρομαι και να τον χαιρόμαστε όσοι τον αγαπάμε!», έγραψε αρχικά και μετέφερε στους ακόλουθούς της το "ευχαριστώ" του Φώτη Λώση: «Τα πρώτα μου γενέθλια που έχουν νόημα είναι φέτος που έχω στην αγκαλιά μου την μικρή μου Πριγκίπισσα. Σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας… Υγεία αγάπη και η οικογένεια το παν!».

Δείτε επίσης: «Να μην το ζήσει καμία μανούλα αυτό...» - Η ανάρτηση για το δύσκολο βράδυ με την κόρη της