Έξαλλη η Ελένη Χατζίδου με την Super Κική: «Είναι ντροπή! Τα βάζω και με αυτούς που την καλούνε...»

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Έξαλλη η Ελένη Χατζίδου με την Super Κική: «Είναι ντροπή! Τα βάζω και με αυτούς που την καλούνε...»

Η Super Κική έκανε ένα βίντεο μαζί με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη για τη στήλη της δεύτερης στο Youtube κατά το οποίο σχολίαζαν διάφορα "καυτά" θέματα της επικαιρότητας, από το φιλί του Φίλιππου Τσαγκρίδη και της Δανάης Μπάρκα, τον Γιώργο Λιάγκα (δείτε εδώ τη δήλωση για τον ανδρισμό του), μέχρι και τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα.

Τα σχόλια της πρώτης είναι που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων, καθώς η ίδια, όπως έχει πει πολλές φορές, εκφράζεται αυθόρμητα και δεν φιλτράρει τα λόγια της. Η Ελένη Χατζίδου, συγκεκριμένα, απάντησε σε όλα όσα άκουσε, εκφράζοντας μία απογοήτευση προς το πρόσωπο της Influencer.

«Δεν έχει πεθάνει ο Κωνσταντάρας; Αχ, λες έναν πανελατζή που είναι συγγενής του ηθοποιού;», ακούγεται να λέει η Super Κική σε κάποιο σημείο του βίντεο, με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη να συμπληρώνει: «Ποιος είναι ο Λάμπρος Κωνσταντάρας;» και αφού κατάλαβαν για ποιον πρόκειται, η πρώτη είπε για τη δήλωσή του πως δεν θα πήγαινε με τίποτα στην Κατερίνα Καινούργιου (δείτε εδώ τον δημόσιο τσακωμό τους γι' αυτό): «Α δεν θέλει. Που άμα δεν ήταν με τα παρακάλια στη Φαίη θα είχε χτυπήσει ολωνών μας τα κουδούνια».

Έξαλλη η Ελένη Χατζίδου με την Super Κική

Μετά το απόσπασμα τον λόγο πήρε στο Breakfast at Star η παρουσιάστρια, η οποία είπε: «Αχ βρε Κική… Θέλω να πω για την Κική ότι είναι ένα πονεμένο κορίτσι, δεν ξέρω αν ξέρετε την ιστορία της και τι έχει περάσει, εγώ είχα συγκινηθεί όταν είχα ακούσει τη ζωή της και όλα αυτά. Αλλά αυτό δεν δικαιολογούνται όλα αυτά που λέει κατά καιρούς, που δεν είναι και λίγα, όπως αυτά που λέει τώρα που υποτιμάει τόσο πολύ ανθρώπους. Είναι ντροπή να ακούγονται οπουδήποτε.

Ένας λόγος που τα προβάλλουμε είναι για να ακούγεται και η άλλη γνώμη. Αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να λέγονται και εγώ τα βάζω και με αυτούς που την καλούνε, δηλαδή και με τον Fipster που είναι σε αυτό το κανάλι και τους θεωρώ συνένοχους σε όλο αυτό».

Ο Ετεοκλής Παύλου, έπειτα, ανέφερε: «Ανοίγει μια κουβέντα κατά πόσο πρέπει να υπάρχει έλεγχος στο διαδίκτυο με αφορμή όλο αυτό το οποίο είναι κατακριτέο από όλους. Δεν γίνεται να λες για τον Γρηγόρη Γκουντάρα τώρα, που είναι ένας άνθρωπος που έχει την πορεία του, την καριέρα του, έχει κάποια χρόνια στην τηλεόραση, δεν μπορείς να λες "Ποιος είναι αυτός"».