Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Super Κικής: «Το πιο χοντρό απ' όλα που είπε είναι αυτό για τον Λιάγκα! Το να αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου...»

Η αιχμηρή της δήλωση που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Σταματίνα Τσιμτσιλή κατά Super Κικής: «Το πιο χοντρό απ' όλα που είπε είναι αυτό για τον Λιάγκα! Το να αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου...»

Η Super Κική συναντήθηκε μαζί με την Γαρυφαλλιά Καληφώνη και μαζί έκαναν ένα βίντεο για τη στήλη της δεύτερης στο Youtube, όπου συζήτησαν για όλους και για όλα. Σχολίασαν διάφορα "καυτά" θέματα της επικαιρότητας, ωστόσο μία δήλωση που έκανε η πρώτη για τον Γιώργο Λιάγκα είναι που προκάλεσε περισσότερο αίσθηση και σχολιάστηκε στη συνέχεια.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, συγκεκριμένα, μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day, επισήμανε το πρωί της Τετάρτης 17 Απριλίου, πως δεν ήταν καθόλου σωστός ο τρόπος που μίλησε για τον παρουσιαστή, κάνοντας αναφορά στη σεξουαλικότητά του.

Το σχόλιο της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη δήλωση της Super Κικής κατά του Γιώργου Λιάγκα

«Όποιος επιμένει πολύ για τη σεξουαλικότητά του, είναι πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η Influencer για τον οικοδεσπότη του Πρωινού στον ΑΝΤ1, με την Σταματίνα Τσιμτσιλή να αναφέρει:

«Το πιο χοντρό απ' όλα που είπε η Super Κική και φαντάζομαι ότι θα απαντήσει, είναι αυτό για τον Λιάγκα. Του τύπου: "όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα μικρό καλάθι". Έχει προϊστορία με τον Λιάγκα (δείτε εδώ τι έχει συμβεί). Αλλά το να αμφισβητείς τον ανδρισμό κάποιου, έστω και για πλάκα, όταν ο άλλος σου έχει πει ξεκάθαρα "είμαι αυτό" και εσύ κάνεις μια δήλωση με υπαινιγμό, εκεί ίσως είναι...».

Πρόσφατα έγινε σάλος και για το γεγονός πως αμφισβήτησε και τον Μαυρίκιο Μαυρικίου για την σεξουαλικότητά του

Για την πρόσφατη κόντρα του με την Super Κική, μίλησε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, το πρωί της Δευτέρας 26/2, μέσα από την εκπομπή Breakfast@star. Όλα ξεκίνησαν όταν η Ιnstgramer, δημοσίευσε ένα βίντεο το προφίλ της στα social media, σχολιάζοντας το "γκάλοπ" του παραγωγού για το φύλο του παιδιού (δείτε εδώ).

Τότε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου, μέσα από το προφίλ του, απάντησε στην Super Κικής, δείχνοντας την ενόχλησή του για την συγκεκριμένη ανάρτηση ειδικά από την στιγμή που ο κόσμος γνωρίζει πως με την Ιλάειρα Ζήση έχουν χάσει ένα παιδί (δείτε εδώ).

«Δεν γνωριζόμαστε με την Super Κική αλλά δεν έκανε και κάτι καινούργιο, γιατί εγώ την έψαξα και είδα ότι έτσι λειτουργεί αυτό το κορίτσι. Όταν έχεις μάθει να ζεις με το να ειρωνεύεσαι κόσμο και να κάνεις αρνητικά σχόλια με τα οποία γελάς μόνο εσύ...Δεν θίχτηκα μόνο εγώ από αυτό το σχόλιο, θίχτηκε η οικογένειά μου.

Εγώ δεν επιτρέπω τέτοια σχόλια. Άφησε να εννοηθεί ότι δεν είμαι εγώ ο πατέρας του παιδιού. Η Ιλάειρα πικράθηκε πολύ με το συγκεκριμένο. Αν αυτό το θεωρεί η Super Κική χιούμορ, εγώ το θεωρώ κακεντρέχεια, τοξικότητα και έχω να σας πω ότι έλαβα και προσωπικό μήνυμα από την ίδια» ανέφερε αρχικά.

«Μου είπε εμμέσως πλην σαφώς ότι θα απαντήσει αλλά με τρόπο που δεν θα μου αρέσει και ότι θα αποκαλύψει πράγματα για μένα που δεν τα ξέρει ο κόσμος», αποκάλυψε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου.