Αφροδίτη Σκαφίδα: «Είχα μία δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να μου...» - Πού μοιάζει η νεογέννητη κόρη που απέκτησε με τον Πύρρο Δήμα

Οι πρώτες της δηλώσεις έξω από το μαιευτήριο και η αποκάλυψη για το όνομα του μωρού

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Αφροδίτη Σκαφίδα: «Είχα μία δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να μου...» - Πού μοιάζει η νεογέννητη κόρη που απέκτησε με τον Πύρρο Δήμα

Η Αφροδίτη Σκαφίδα πριν από μερικά 24ωρα έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί και το πέμπτο για τον σύντροφό της, Πύρρο Δήμα. Χθες, Τρίτη 16 Απριλίου πήρε εξιτήριο από το μαιευτήριο και εκεί την περίμεναν κάμερες και δημοσιογράφοι για να την ρωτήσουν για την εμπειρία του τοκετού και τις πρώτες στιγμές με το νέο μέλος της οικογένειάς τους (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση με τη μικρή).

Και οι δυο ήταν χαμογελαστοί και δεν δίστασαν να αποκαλύψουν το όνομα του μωρού, ενώ η νέα μανούλα μίλησε και για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε για να φέρει την κόρη της στη ζωή. Ο Ολυμπιονίκης έκανε μία αναφορά και στα υπόλοιπα παιδιά του, σχετικά με τα συναισθήματά τους για το αδερφάκι τους.

Οι πρώτες δηλώσεις της Αφροδίτης Σκαφίδα και του Πύρρου Δήμα μετά το εξιτήριο και τον τοκετό

«Όλες οι γυναίκες που θέλουν να ζήσουν την μητρότητα τα συναισθήματα είναι ίδια, χαρά και συγκίνηση απεριόριστη. Είχα μία δύσκολη γέννα, χρειάστηκε να μου την πάρουν με καισαρική, αλλά όλα πήγαν καλά», είπε αρχικά η Αφροδίτη Σκαφίδα και εκείνος συμπλήρωσε:

«Υπάρχει πάντα άγχος, εγώ το έχω ζήσει 5 φορές, είμαστε πολλοί χαρούμενοι. Δεν έχω μπει μέσα στον τοκετό σε κανέναν από τα παιδιά μου. Το παιδί μοιάζει στην Αφροδίτη, αλλά έχει πάρει λίγο ετούτο μου».

Όσον αφορά στο όνομα της μπέμπας, η ίδια επισήμανε: «Το όνομα είναι της μαμάς του Πύρρου, που στο πρώτο ραντεβού την χάσαμε. Την Ελευθερία. Και επειδή έχω έναν από τους πιο γλυκούς άντρες του κόσμου όταν του είπα ότι θέλω να κάνουμε μία Ελευθερία, είναι το μεγαλύτερο δώρο που μου έκανε. Οπότε του οφείλω να δώσω το όνομα της μαμάς του στην κόρη μου».

«Τα παιδιά μου περιμένουν να γνωρίσουν την μικρή τους αδερφή. Τα μεγάλα είναι στην Αμερική, ο μικρός είναι εδώ και έχει ετοιμάσει το δωμάτιο του μωρού και περιμένει πως και πως», εξομολογήθηκε στο τέλος ο Πύρρος Δήμας.