Γρηγόρης Γκουντάρας: Απαντάει στη Super Κική που τον χαρακτήρισε «σιχαμένο»: «Πιάνω πολύ χώρο»

Αιχμές από τους συνεργάτες του

Γιώργος Κακογιάννης
Youweekly Editor
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency
Φωτογραφίες: NDP Photo Agency

Αντιδράσεις προκάλεσε το πρόσφατο βίντεο της Γαρυφαλλιάς Καληφώνη στο YouTube, με καλεσμένη την Super Κική, η οποία δεν χαρίστηκε σε κανέναν. Μεταξύ άλλων έριξε τα «βέλη» της στο πάνελ της Κατερίνας Καινούργιου και στον Γρηγόρη Γκουντάρα συγκεκριμένα, τον οποίο χαρακτήρισε «σιχαμένο».

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έδωσε μέσα από την Super Κατερίνα τη δική του απάντηση στους χαρακτηρισμούς της Super Κικής, ρίχνοντας ξεκάθαρα τους τόνους και αποδεχόμενος την άποψή της, ωστόσο η παρουσιάστρια ήταν εκείνη που άφησε αιχμές για άλλα «σιχαμένα» πρόσωπα στην τηλεόραση.

Δείτε επίσης: Η αποκάλυψη του Γκουντάρα για τις καθημερινές φωτογραφίες που βάζει η Μενεγάκη στο Instagram - «Αυτή η εξωστρέφεια δεν είναι τυχαία»

Τι είπαν συγκεκριμένα Γρηγόρης Γκουντάρας και Super Κική

«Αν εξαιρέσεις κάτι σιχαμένους που έχει στο πάνελ... Αυτός ο Γρηγόρης Γκουνάρας πιάνει πολύ χώρο. Πρέπει να έχει μεγάλο συμβόλαιο», σχολίασε χαρακτηριστικά η Super Κική.

«Λόγω κιλών πιάνω πολύ χώρο, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Δεν μπορείς να αρέσεις σε όλους. Αυτή μπορεί να με βλέπει και να με θεωρεί σιχαμένο. Χαίρομαι που έχει αυτή την άποψη για εμένα, καθένας μπορεί να έχει όποια άποψη θέλει. Εγώ μιλώντας για τη Super Κική πάντα σχολιάζω τα λεγόμενά της, δεν κάνω χαρακτηρισμούς. Έχει δικαίωμα από τη στιγμή που έχει το κανάλι της να λέει οτιδήποτε, αρκεί να μην προσβάλλει. Εμένα δεν με προσβάλλει αυτό, είναι η άποψή της», απάντησε από την πλευρά του ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

«Όλοι μας έχουμε αντιπάθειες με τηλεοπτικά πρόσωπα αλλά σιχαμένο δεν νομίζω ότι μπορεί να σε πει κάποιος εσένα. Δεν νομίζω ότι υπάρχουν σιχαμένα πρόσωπα στην τηλεόραση εκτός από ένα που μου έρχεται τώρα στο μυαλό», σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου, χωρίς να ονοματίζει κάποιον συγκεκριμένα.