Ελένη Μενεγάκη: Τόλμησε το πιο κοντό μπλουζάκι που έχει βάλει τα τελευταία χρόνια - Πιο επίπεδη από ποτέ η κοιλιά της παρουσιάστριας

Έφτασε στο επιθυμητό για εκείνη αποτέλεσμα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ελένη Μενεγάκη: Τόλμησε το πιο κοντό μπλουζάκι που έχει βάλει τα τελευταία χρόνια - Πιο επίπεδη από ποτέ η κοιλιά της παρουσιάστριας

Η Ελένη Μενεγάκη μετράει αντίστροφα για το καλοκαίρι και ήδη στο μυαλό της έχει αρχίσει να σκέφτεται τα αέρινα σύνολα που θα φορέσει στις στάσεις, που θα κάνει με τον Ματέο Παντζόπουλο και την οικογένειά της - εκτός από την Άνδρο - που αποτελεί ιεροτελεστία για όλους τους.

Πρόσφατα η παρουσιάστρια αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της ''Ελένη'' πως για φέτος το καλοκαίρι και στις αποδράσεις που αναμένεται να κάνει - θέλει να νιώθει άνετα και ωραία με το σώμα της (δείτε εδώ τι είχε πει).

Οι αναλογίες της Ελένης Μενεγάκη με φλοράλ μπλούζα και τζιν παντελόνι

Αν λάβουμε λοιπόν, υπόψιν την εικόνα της Ελένης Μενεγάκη την Τετάρτη 17/4 στην ενότητα μαγειρικής της εκπομπής της, τότε θα λέγαμε πως είναι έτοιμη για την παραλία, αφού έχει ''φτιάξει'' το κορμί που ίδια θέλει! Με κοντό φλοράλ μπλουζάκι την είδαμε να περιφέρεται στο πλατό του Mega και τζιν καμπάνα παντελόνι, με τις αναλογίες της παρουσιάστριας να είναι αυτές, στις οποίες πάντα νιώθει βολικά.

Η σπιτική μάσκα προσώπου που χρησιμοποιεί η Μενεγάκη 2 φορές την εβδομάδα

Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί και διατηρείται φρέσκια με τρία tips: πολύ νερό, ύπνος και αμπούλες, ωστόσο χρησιμοποιεί και μία μάσκα ομορφιάς που εφαρμόζει 2 φορές την εβδομάδα.

Η αγαπημένη έχει ανακαλύψει στο πέρασμα των χρόνων το δικό της μυστικό για λεία και λαμπερή επιδερμίδα που την βοηθά στην καταπολέμηση της ακμής αλλά και γενικότερα στο να μην εμφανίζονται κοκκινίλες, πρηξίματα και σημάδια.

Δείτε επίσης: Καινούργιου, Τσιμτσιλή, Σκορδά: Ποιο είναι το μυστικό τους για μια όμορφη & λαμπερή επιδερμίδα;

Ελένη Μενεγάκη

Τα υλικά

  • 1κ.σ γιαούρτι με 1κ. σ. μέλι, και τον χυμό ενός λεμονιού.

Η εκτέλεση

  • Απλώνει το μίγμα σε πρόσωπο, λαιμό και ντεκολτέ και το αφήνουμε για 10 λεπτά να δράσει.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο να έχει μια γυναίκα λαμπερή επιδερμίδα, βοηθάει πολύ και η σωστή διατροφή. Η Ελένη Μενεγάκη ακολουθεί, επίσης, κάποια tips για να μην ξεφεύγει, αλλά ούτε να στερείται την λιχουδιά της!

Μυστικά ομορφιάς Ελένης Μενεγάκη

Instagram

Η βάση της καθημερινής της διατροφής είναι τα τρία κύρια γεύματα, χωρίς όμως να στερείται τα αγαπημένα της φαγητά. Το έχει παραδεχτεί και η ίδια άλλωστε κατά καιρούς, ότι είναι λάτρης του καλού φαγητού, μαγειρεύει όμως πια περισσότερο υγιεινά τόσο για την ίδια όσο και για την οικογένειά της, που τα παραπάνω κιλά που βάζει φεύγουν πολύ πιο εύκολα, ενώ κόβει μαχαίρι το αλκοόλ από το τραπέζι... Μάλιστα, το junk food και οι όποιες άλλες παρόμοιες “αμαρτωλές” τροφές δεν υπάρχουν πουθενά μέσα στο σπίτι της, τα έχει απαγορεύσει η ίδια διά ροπάλου εδώ και πολλά χρόνια...

Diet tips

  • Πίνει τον καφέ της χωρίς ζάχαρη, με άπαχο γάλα
  • Πίνει 6-8 ποτήρια νερό τη μέρα