Δημήτρης Κόκοτας: Πότε θα γίνει νέα προσπάθεια να τον ξυπνήσουν - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Τι έκριναν οι γιατροί πως πρέπει να γίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Δημήτρης Κόκοτας: Πότε θα γίνει νέα προσπάθεια να τον ξυπνήσουν - Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

Στην ΜΕΘ του νοσοκομείο Γεννηματάς διασωληνωμένος βρίσκεται ο Δημήτρης Κόκοτας εδώ και αρκετές ημέρες. Ο τραγουδιστής υπέστη έμφραγμα και ανακοπή καρδιάς με την κατάσταση του να κρίνεται δύσκολη. Ήδη έχουν γίνει κάποιες προσπάθειες να τον ξυπνήσουν ωστόσο απέτυχαν.

Ποιες οι εξελίξεις με την υγεία του Δημήτρη Κόκοτα

«Χθες έγινε το τελευταίο εγκεφαλογράφημα, του οποίου τα αποτελέσματα έδειξαν ότι στο τέλος της εβδομάδας θα γίνει μια προσπάθεια επαναφοράς του Δημήτρη Κόκοτα. Σταδιακά οι γιατροί κρίνουν ότι ενδείκνυται να μειωθεί σταδιακά η δόση που τον κρατά σε καταστολή και ανάλογα με το πώς θα ανταποκριθεί ο οργανισμός θα δουν εάν μπορούν να του προκαλέσουν την επαναφορά του. Όλα θα κριθούν από το πώς θα αντιδράσει ο οργανισμός του», αποκάλυψε χθες 17/4 ο δημοσιογράφος του Πρωινού του ΑΝΤ1 για τον Δημήτρη Κόκοτα.

Δείτε επίσης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Τραϊάνα Ανανία μετά το έμφραγμα του Κόκοτα στην πρόβα του J2US - Χαμογελαστή ανάμεσα σε επώνυμα πρόσωπα

Ενοχλημένη η αδερφή του με δημοσίευμα που κυκλοφόρησε για την υγεία του

Η εκπομπή Happy Day στον ALPHA, επικοινώνησε με την αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα, Έλλη, θέλοντας να την ρωτήσει τι ισχύει τελικά με την υγεία του. Στις 9/4 βγήκε ιατρικό ανακοινωθέν που τον ήθελε να είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση στην ΜΕΘ του Γεννηματά - δείτε την ανακοίνωση του νοσοκομείου.

Η Έλλη Κόκοτα ωστόσο, διέψευσε τα όσα λέγονται, απαντώντας πως ενημερώνονται μονάχα από τους γιατρούς και αυτό που τους λένε είναι πως όλα πάνε κάθε ημέρα καλύτερα.

«Δεν μπορώ να ακούω αυτές τις κουταμάρες πραγματικά. Πρέπει να σέβεστε κάποιες φορές και να μην γράφετε ψέματα. Δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά. Βγήκε η κυρία Παγώνη σήμερα και είπε ότι όλα πηγαίνουν καλύτερα και εμείς αυτή την ενημέρωση έχουμε και είναι όλα καλά. Τα διαψεύδω όλα αυτά, εγώ μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Η ενημέρωση μας γίνεται από την κυρία Παγώνη και τους γιατρούς. Είναι μια χαρά ο Δημήτρης όλα πάνε κάθε μέρα και καλύτερα», είπε η Έλλη Κόκοτα.