Νότης Σφακιανάκης: Καταρρέει η ψυχολογία του - Οι δυο θάνατοι μέσα σε ένα χρόνο

Δυστυχώς...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Ο Νότης Σφακιανάκης εδώ και μεγάλο διάστημα παραμένει εξαφανισμένος από την τηλεόραση και από τη μουσική βιομηχανία. Ζει απομονωμένος από όλους και κρατάει επαφές μόνο με τα πολύ κοντινά και αγαπημένα του πρόσωπα. Τελευταία του εμφάνιση ήταν πριν πολλούς μήνες όταν η κάμερα του Πρωινού του ΑΝΤ1 τον είχε συναντήσει έξω από το σπίτι του στην Αθήνα και είχε χαιρετήσει το συνεργείο από μακριά.

Αυτό το διάστημα που λείπει από το χώρο έχει βιώσει και πολλά άσχημα γεγονότα. Εκτός του ότι πριν από μερικές εβδομάδες είχε ένα ατύχημα και νοσηλεύτηκε, μέσα σε περίπου ένα χρόνο έχασε δυο πολύ αγαπημένα του πρόσωπα εντελώς ξαφνικά.

Οι δυο θάνατοι που έκαναν το Νότη Σφακιανάκη να καταρρεύσει

Όπως αποκάλυψε ο Χάρης Λεμπιδάκης στον αέρα του Happy Day στον ALPHA, ο Νότης Σφακιανάκης βίωσε το πένθος τον περασμένο Ιούλιο αλλά και πρόσφατα. Δυο φίλοι και πρώην συνεργάτες του, άφησαν την τελευταία τους πνοή.

«Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση είναι ο Νότης Σφακιανάκης. Περνάει μια πολύ δύσκολη περίοδο. Μέσα σε λίγο καιρό έχασε δύο αγαπημένους του ανθρώπους. Τον περασμένο Ιούλιο έφυγε ο μαέστρος του Νότη Σφακιανάκη, Μανώλης Σουβατζής. Μόλις χθες ωστόσο ο τραγουδιστής έχασε τον πολύ καλό του φίλο και συνεργάτη τον Γιώργο Κασσάμπαλη. Αυτό είναι το δεύτερο χτύπημα της μοίρας για τον τραγουδιστή

Δεν είναι σίγουρο αν ο Νότης Σφακιανάκης θα δώσει το παρών στην κηδεία. Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν παρευρέθηκε το καλοκαίρι στην κηδεία του Μανώλη Σουβατζή και κατά πάσα πιθανότητα το ίδιο θα γίνει και τώρα», αποκάλυψε στο πλατό του Happy Day ο Χάρης Λεμπιδάκης.

Χθες, ο δημοσιογράφος δημοσίευσε στα social media φωτογραφία του με τον Νότη Σφακιανάκη και τον φίλο τους που έφυγε από την ζωή.